Vyčistite čalúnenie svojho auta rýchlo a jednoducho

Autochémia

Všetci to poznáme, ak trávime veľa času v aute. Chceme mať čo najpríjemnejší interiér, ale časté používanie auta prirodzene prináša potrebu často sa zaoberať čistotou a poriadkom v aute. Nikto nechce mať na čalúnení sedadiel vo svojom aute škvrny, nezničiteľné fľaky a rôzne farebné plochy. Riešenie je celkom jednoduché.

Častejšie čistenie škodí menej

Pravidelné drobné čistenie sedadiel a kobercov v aute dokáže zázraky. Nečistoty sa hromadia tam, kde už sú. Včasným odstránením menších nečistôt si ušetríte starosti s neskorším čistením oveľa väčších problémov.

V interiéri najviac trpí čalúnenie sedadiel v aute a aj tie najmenšie miesta sú najviac viditeľné. Na rýchle a časté čistenie alebo ako prvú pomoc v prípade nečakanej katastrofy sedadiel dnes výrobcovia ponúkajú množstvo čistiacich prostriedkov s rôznym použitím. Ich spoločným menovateľom je vždy jednoduchosť a rýchlosť použitia. Pred každým čistením sa určite oplatí čistenú plochu povysávať. Tým sa odstránia najťažšie nečistoty a prach z ťažko prístupných záhybov.

Čistenie interiéru


Jednoduchá starostlivosť o čalúnenie pohovky

Na obzvlášť odolné škvrny a nečistoty sú vhodné penové čistiace prostriedky, ako napríklad čistiaci prostriedok COYOTE. Po nastriekaní na čalúnenie ho nechajte chvíľu pôsobiť. Počas tohto času aktívna pena pracuje za vás. Medzitým si pripravte handričku z mikrovlákna alebo špongiu, ktorou penu rozotriete po povrchu tkaniny. Potom už stačí len vysávať sedačku a vychutnávať si príjemnú vanilkovú vôňu, ktorú COYOTE Penový čistič čalúnenia uvoľňuje. A ak to nestačí na mimoriadne odolnú špinu, celý proces zopakujte ešte raz.


Čistenie interiéru


Pravidelne čistite koberce

Podlahové rohože vo vozidle si tiež zaslúžia pravidelné čistenie. Ich textilná vrstva tiež potrebuje údržbu a čistenie. Nový čistič kobercov a čalúnenia je pre ne veľmi vhodný. Nová technológia dokáže hĺbkovo vyčistiť koberce, odstrániť zápach a ochrániť rohože. Dokonca aj mimoriadne odolné škvrny od kávy, oleja alebo atramentu odstráni čistiaca technológia bez väčších ťažkostí. A môžete ho použiť nielen na koberce v aute, ale samozrejme aj na koberce vo vašej domácnosti.

Rýchle čistenie pre krízové situácie

Ak máte menej času ako zvyčajne a interiér vášho auta stále potrebuje vyčistiť, oceníte Ošetrenie tkanín 3v1. Sprej vám pomôže vyčistiť, odstrániť baktérie, vírusy a plesne a hĺbkovo vyčistiť odolné škvrny v jednom kroku. Aktívna pena rozjasní farby čalúnenia, dokáže odstrániť zápach z fajčenia a látku nielen vyčistí, ale aj ochráni do budúcnosti. Jednoduchosť a rýchlosť použitia tohto spreja oceníte najmä v prípadoch náhlych kolízií a potreby čo najrýchlejšej reakcie.

Môžete zabrániť vzniku triesky na sedadlách

Ak patríte k tým, ktorí sa viac zaujímajú o prevenciu kolízií, IDROSTOP vám môže vo vašom úsilí pomôcť. Vďaka nanotechnológii chráni povrch tkaniny pred usadzovaním nečistôt, dokonca odpudzuje oleje a mastnotu. Okrem toho znižuje aj účinok UV žiarenia, takže pomáha zachovať sýte farby. Môžete ho použiť aj na impregnáciu textílií, ak potrebujete vrstvu, ktorá neprepustí vodu, ale zostane priedušná. Typicky na markízy, textilné strechy, stany, slnečníky alebo obuv. Sprej sa ľahko nanáša aj na ťažko prístupné miesta.

Prípravkov na čistenie čalúnenia je veľa, stačí si len vybrať ten správny, ktorý vám pomôže rýchlo a jednoducho vyriešiť vaše aktuálne problémy.