Zvýšte ziskovosť svojho umývacieho centra pomocou čistiacej zóny pre vodičov

Ponúknite svojim zákazníkom kompletné upratovanie automobilu. Stále viac vodičov využíva samoobslužné umývacie boxy na umytie svojich vozidiel. Pokiaľ im ponúknete kompletne vybavenú samoobslužnú zónu, kde si môžu vyčistiť aj interiér vozidla, môžete si byť istí, že si vychováte lojálnych zákazníkov, ktorí sa k vám budú pravidelne vracať.

Prevádzkovatelia umývacích centier a čerpacích staníc neustále zlepšujú svoje služby zákazníkom. Jedným z riešení sú aj komplexné služby na upratovanie interiéru vozidla. Už to nie sú len vysávače, ktoré nájdete na každej čerpačke. Zákazníkom môžete ponúknuť klopače a práčky koberčekov, čističe a tepovače, dezinfekčné stroje, ofukovače prachu, alebo výdajníky rôznych produktov, ktoré im uľahčia prácu.

Poďme si prejsť našu ponuku, ktorá zvýši konkurencieschopnosť vášho umývacieho centra, alebo čerpacej stanice. Pretože tam, kam sa vodiči vracajú, tam míňajú aj za ďalšie vaše služby.

V AutoMax sa spoliehame na overenú kvalitu

Do mycích center a na čerpací stanice dodáváme špičkové vybavení od italské společnosti A. D. Produzione, která vyrábí sofistikované a inovativní doplňky do samoobslužných čisticích zón pro řidiče. U těchto doplňku se můžete spolehnout na funkčnost a italský design, který podtrhne koncept vaší čisticí zóny. Doplňky vám dodáme i s personalizovanými polepy ve vašich firemních barvách a s logem tak, aby zapadly do vizuální identity vašeho provozu.

Vysávače

Vysávače už sú neoddeliteľnou súčasťou takmer každej čerpacej stanice alebo umývacieho centra. V našej ponuke nájdete stojany s jedným alebo dvoma vysávačmi.

Vysávače majú najkvalitnejšieho opláštenia z nerezovej ocele AISI 304 a kryt z čierneho plastu, alebo nerezový. Tieto materiály zaistia, že majú dlhú životnosť a sú odolné voči poveternostným podmienkam a mechanickému poškodeniu.

Vysávače majú vysoký sací výkon a vodiči tak upratajú interiér behom chvíľky. Elektronické mincovníky na mince alebo žetóny uľahčujú zákazníkom platbu za službu. Navyše môžete vďaka voliteľnej výbave prispôsobiť stojany svojej prevádzke a potrebám zákazníkov.

Z ponuky si môžete vybrať vysávače so samočistiacim filtrom, ktorý nevyžaduje ručné čistenie a uľahčuje pravidelnú údržbu stroja. Nájdete tu aj vysávače s klasickými filtrami, kde je nutná pravidelná údržba a čistenie, ale ide o pravidelné vyprázdňovanie raz za týždeň. Výmena filtrov vás obvykle čaká raz za dva až tri roky.

Zákazníci preferujú dodávky vysávačov s hornými nástavcami na uchytenie predĺžených hadíc, aby sa zvýšil komfort vysávania a hadice sa neváľali po zemi.

Vysávače je možné vybaviť aj sloty na vernostné kľúče/karty a platobným bezkontaktným terminálom.

Klepače a práčky koberčekov

Doplňte čistiacu zónu o jednoduché mriežkované klopače koberčekov, kde si vodiči vyklepú nečistoty z koberčekov a ponúknite im aj vypranie/umytie koberčekov. Dbajte na to, aby ste umiestnili klopače v dostatočnej vzdialenosti od miesta, kde sa robí finálna úprava vozidiel.

Práčka koberčekov je jednoduchý a malý stroj, ktorý môžete umiestniť kdekoľvek čistiacej zóne, vyčistí koberčeky, zanechá len ľahko mokré a vodiči môžu rovno odísť.

Práčky koberčekov sú vybavené aj elektronickým mincovníkom, za službu teda platia buď mincami, alebo žetónmi. Aj tieto zariadenia vám dodáme s polepmi vo vašich firemných farbách.

Čističe interiéru a tepovače

Ku kompletnému upratovaniu vozidla patrí aj čistenie sedačiek a všetkého čalúnenia. Preto sú tu tepovače, ktoré sú vybavené na hĺbkové čistenie čalúnenia, v ponuke máme aj tepovač s programom dezinfekcie interiéru, ale aj samostatný stojan, ktorý je určený na dezinfekciu interiéru, ktorý kompletne vydezinfikuje interiér počas 3,5 minút.

Tepovač nanesie na povrch detergent s vodou a následne vysaje povrch, ten zostáva iba ľahko vlhký.

Ako všetky produkty spoločnosti A. D. Produzione sú stojany s tepovačmi vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele.

Pokiaľ potrebujete ušetriť miesto, môžete si vybrať aj z kombinovaných strojov, ktoré sa skladajú z vysávača a tepovača na hĺbkové čistenie.

Kompresory a hustiče pneumatík

Tak to sú už klasickí pomocníci na čerpacích staniciach. Stojanové hustiče pneumatík je možné pripojiť k externému kompresoru, alebo môžete dokúpiť vstavaný kit kompresora aj s nezámrzným kitom, ktorý zabraňuje zamŕzaniu kondenzátora v zimných mesiacoch a vodiči tak môžu hustič využívať celoročne.

Všetky hustiče pneumatík sú certifikované Národným metrickým úradom v súlade s európskou smernicou 86/217 EEC. Tlak vodiči kontrolujú na vstavanom manometri.

V starostlivosti o pneumatiky môže doplniť čistiacu zónu aj o stojany na predumytie kolies.

Výdajníky a predajné automaty

Uľahčite vodičom ich prácu pri upratovaní vozidla a pripravte im výdajníky na papierové obrúsky, vlhčené obrúsky na sklo, palubnú dosku a ďalšie produkty, ktoré im napríklad môžu dávkovať parfum na prevoňanie vozidla, alebo zmes do ostrekovačov.

Svoj tovar ponúkajte v samoobslužnom predajnom automate, v ktorom môžete ponúknuť 4 produkty v počte až 96 kusov.

Predbehnite konkurenciu

Oživte podnikanie a zvýšte ziskovosť svojej čerpacej stanice alebo umývacieho centra vďaka plne vybavenej samoobslužnej čistiacej zóne pre vodiča.

Potrebujete poradiť a vybaviť túto zónu tými najkvalitnejšími produktmi? Navrhneme vám celý koncept čistiacej zóny, dodáme doplnky, a to všetko vo farbách vašej spoločnosti. Buďte o krok pred konkurenciou a kontaktujte našich obchodných zástupcov.