Čisticí stroje a speciální maziva na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně

Úklidová technika

S potěšením oznamujeme, že letos znovu představíme naše značky čisticích strojů Kevac, Lavor a IPC společně se speciálními mazivy Coyote na prestižním Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně, který se koná 10.—13. 10. 2023! Veletrh, který je každoročně hostitelem mnoha inovativních společností a produktů, bude opět příležitostí ukázat, co nového jsme pro vás připravili.

Značky Kevac, Lavor a IPC představují špičkové čisticí stroje navržené pro účinné a spolehlivé čištění v různých prostředích. Ať už potřebujete řešení pro průmyslové čištění nebo pro domácnost, můžeme vám nabídnout stroje, které vyhoví vašim potřebám.

Speciální maziva Coyote jsou zase synonymem kvality a výkonu, které zajišťují optimální mazání a ochranu vašich strojů a zařízení.

O Veletrhu

Mezinárodní veletrh v Brně je jednou z předních průmyslových výstav v České republice, který každý rok přiláká tisíce návštěvníků z celého světa. Představuje nejnovější trendy a inovace v různých odvětvích, od strojírenství po technologii. Návštěvníci zde mají příležitost se setkat s odborníky, výrobci nebo dodavateli a navázat nové obchodní kontakty.

Veletrhu se účastníme každý rok a pokaždé se nemůžeme dočkat, až se setkáme s našimi stávajícími i potenciálními zákazníky a partnery. Jsme nadšeni, že můžeme být součástí této události, která nám umožňuje prezentovat naše čisticí stroje a speciální maziva.

Pozvánka pro Vás

Srdečně zveme všechny zájemce, aby navštívili náš stánek (Brno výstaviště, Pavilon V přízemí / 043) na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně a osobně si prohlédli naše produkty a služby. Těšíme se na diskusi o vašich potřebách a přáních a věříme, že u nás najdete řešení, které vyhoví vašim požadavkům.

Tak neváhejte a přijďte nás navštívit!

Nevíte si rady s výběrem úklidové techniky?

Kontaktujte nás