Čistící vlhčené ubrousky do každého auta

Autochemie

Většina žen je má v kabelce, vlhčené čisticí ubrousky na ruce. S těmi si ale tak utřete ruce po tankování nebo po nějaké opravě auta. Pokud chcete zvládnout rychloúklid interiéru vozu, pořiďte si praktické čisticí ubrousky k tomu určené. Rychle vyčistí skla, palubní desku, plasty v interiéru vozu, ale i textilie, kůži a v neposlední řadě i ty ruce.

A protože i řidiči stále častěji vyhledávají ekologické výrobky, některé značky už vyrábí ubrousky z ekologicky odbouratelných materiálů. Patříte-li mezi ně, hledejte ty se značkou eko nebo označením biodegradable. Ty se totiž rozkládají způsobem, který neškodí přírodě.

Ubrousky na skla a zrcadla

Čisticí ubrousky na skla a zrcadla nezanechávají šmouhy a odstraní většinu nečistot, včetně mastnoty a zaschlého hmyzu.

Na trhu můžete najít čisticí ubrousky speciálně na čištění skel. Coyote nabízí ubrousky na sklo a zrcadlo. Jednoduše s nimi vyčistíte okna a zrcátka v autě, ale klidně i v domácnosti. Ubrousky vyčistí i upatlané sklo, doleštit ho můžete ještě utěrkou z mikrovlákna. Navíc ubrousky s vůní citronu příjemně provoní interiér vozu.

Stejnou službu vám udělají i Shell ubrousky na sklo nebo ubrousky od AmorAll. Ubrousky ArmorAll neobsahují amoniak a jsou tak bezpečné i pro čištění tónovaných skel.

Ubrousky na palubní desku

I na poli ubrousků na palubní desku máme v portfoliu tři hráče. Shell ubrousky odstraní účinně nečistoty z plastových a pryžových povrchů a oživují barvu vinylu.

Prach z palubní desky, volantu a středového panelu můžete utřít řadou Coyote Cockpit, která je nabízí ve svěží vůni citronu nebo pomeranče a stále oblíbené a nestárnoucí vanilce.

ArmorAll v nabídce ubrousky na matné a lesklé povrchy. Čistí, zpomalují stárnutí plastových, gumových a vinylových povrchů a zajišťují vysokou ochranu proti poškození UV zářením.

ubrousky

Ubrousky na kožené povrchy

Sedačky a kožené prvky v interiéru vyčistíte speciálními ubrousky na kůži. Díky nim si kožené čalounění zachová jemný a lesklý vzhled a vy nemusíte aplikovat další přípravky. Navíc chrání kůži před UV zářením a působením moderních prvků výbavy vozidel jako jsou klimatizace nebo vyhřívání sedadla.

Univerzální ubrousky

Existují samozřejmě i univerzální ubrousky, které můžete použít na většinu povrchů ve svém vozidle a ubrousky speciálně na ruce.

Balení obvykle bývá 20 až 30 ks, jen nezapomeňte pořádně zalepit zpátky etiketu, aby zbytek ubrousků nevyschl. A ještě rada nakonec, čisticí ubrousky patří do komunálního odpadu!

Všechny čisticí ubrousky najdete v našem e-shopu. Vybavte se na cesty a žádná špína už vás nepřekvapí.