Jak MA-FRA myje ve vašem mycím centru

Autochemie

Autokosmetika a profesionální chemie MA-FRA neodmyslitelně patří do mycích center a samoobslužných mycích boxů. Svou oblibu si značka buduje už od roku 1965 a těší se zájmu jak u provozovatelů myček a autoservisů, tak u koncových zákazníků, kterým nabízí běžnou hobby autokosmetiku.

Prémiová autokosmetika pro mycí centra

Portfolio MA-FRA zahrnuje celou řadu přípravků pro všechny fáze mytí vozidel — od předmytí, mytí podvozků, šamponování až po finální voskování.

Předmytí a změkčovadla MA-FRA

Speciálně navržené přípravky na předmývání odstraní největší nečistoty jako je tuk, smog, hmyz nebo naftu a jsou vhodné na usazenou špínu.

Aktivní pěny uvolňují zaschlou špínu, vytvoří na vozidle kompaktní pěnu, která rozpustí veškerou špínu. Snadno se oplachují a snižují alkalické zbytky první fáze mytí.

Technologicky špičkové složení přípravků na předmytí zajistí maximální čisticí efekt. Produkty jsou bezpečné pro použití na plastových dílech vozidel.

Vysoce koncentrované detergenty jsou k dispozici v praktických 25l kanystrech.

Pěnící prostředky a šampony MA-FRA

Produkty MA-FRA mají své dobré jméno jak u automechaniků, provozovatelů mycích center, tak u samotných výrobců aut. Za zmínku stojí, že už od osmdesátých let minulého století začali spolupracovat s italským Peugeotem, v dalších letech i s ostatními výrobci aut.

Šampony a pěnící prostředky MA-FRA do mycích center se vyznačují vyváženou pěnivostí a potlačují tvorbu skvrn po tvrdé vodě. Rozpouští nečistoty a díky husté pěně kartáče myčky dokonale vyčistí povrch vozu.

Šampony MA-FRA poskytují automobilu ochranu před ulpíváním další špíny a chrání lak. Vůz tak zůstane déle čistý. Díky svému složení udržují i kartáče v myčce měkké a čisté.

Vosky a leštidla MA-FRA

Vosky MA-FRA chrání povrch karoserie, odpuzují nečistoty a zároveň odstraňují jemné škrábance. Účinně odpuzují vodu, zajišťují rychlé usušení povrchu vozu, omezují přilnavost nečistot a zanechávají vysoký lesk.

Ostatní praktické vychytávky MA-FRA

MA-FRA má ve svém portfoliu i přípravky na chemickou dekontaminaci povrchů, šampony s voskem, různé odstraňovače hmyzu nebo asfaltu a další speciální detergenty.

Praktický přípravek na odstranění vosků, jehož aktivní látky zbaví povrch vrstev kopolymerních vosků. Přípravky na odstranění zatvrdlé malty z užitkových vozů, které si poradí i s likvidací usazenin v mycích linkách.

Velká balení profesionální autokosmetiky MA-FRA na mytí a čištění automobilů využijí mycí centra i provozovny zaměřené na ruční detailing automobilů.

Výzkum a vývoj

MA-FRA si odjakživa zakládá na kvalitě a inovacích, které jdou ruku v ruce s životním prostředím. Už v osmdesátých letech se stala MA-FRA prvním výrobcem autokosmetiky, který začal vyrábět spreje bez chlorofluorocarbonu, plynu který poškozuje ozonovou vrstvu. Svou zelenou linku jedou neustále a vyrábí produkty šetrné k životnímu prostředí.

Proto investují nemalé prostředky do výzkumu a nových technologií. Vlastní výzkumné centrum poskytuje společnosti prostor na vlastní ekologické kampaně. Laboratoře MA-FRA se zaměřují na inovace a neustálé vylepšování sortimentu. Další významnou úlohu vykonávají laboratoře kontroly kvality, které zajišťují kontrolu nad úrovní kvality receptur přípravků. MA-FRA se pyšní certifikacemi kvality ISO 9001 a systému environmentálního managementu ISO 14001.

AutoMax Group je oficiálním dovozcem a distributorem MA-FRA pro Českou republiku od roku 2005. Naši technici v mycích centrech nastavují optimální spotřebu chemie MA-FRA, tak aby mytí bylo dokonalé a zároveň efektivně nákladové. I proto se k vám zákazníci do mycího centra vrací.