Jak oživit palubní desku a další povrchy v interiéru vozu

Autochemie

V autě tráví mnoho z nás hodně času, a proto bychom se měli o interiér vozu starat pravidelně. Ruku na srdce, mnoho z nás čistí vnitřek svého vozu tak dvakrát do roka. Možná jednou za čas hodí auto na profesionální vyčištění. Přitom v něm trávíme den co den.

Doma utíráme prach, luxujeme a vytíráme také alespoň jednou týdně. Stejnou péči bychom měli věnovat i svému vozu. 

Pravidelná údržba interiéru

A je jedno, zda používáme auto jen jako nákupní tašku a na přepravu potomků na kroužky. Anebo máme luxusní vůz, kterým reprezentujeme sebe, svou firmu a děláme dojem na obchodní partnery. Každé auto si zaslouží svou péči. A jde to i doma v garáži!

Udělejme si čas a kromě generálního úklidu po zimě, věnujme pár minut interiéru vozu každý měsíc. Stopneme tak nežádoucí množení bakterií a plísní a s těmi správnými přípravky zpomalíme i stárnutí všech povrchů.

Protože i takový neustálý prach na palubce pěkně škodí. Nejen našemu zdraví, ale právě povrchu. Narušuje jeho strukturu a povrch se rychleji opotřebuje.

Rychlým pomocníkem na vyčištění palubní desky je Scic - hygienizující přípravek na palubní desku. Navrací plastovým povrchům kokpitu lesk a oživuje barvy. Nevytváří mastný dojem. SCIC BLUE zanechává středně lesklý vzhled ošetřeného povrchu. SCIC GREEN navíc čistí, voskuje povrch, pohlcuje pachy a ničí roztoče. SCIC ORANGE renovuje už zašlé povrchy, na které jsme kašlali. Má vysokou výživnost a chrání plastové povrchy před poškrábáním. Zabraňuje stárnutí, je antistatický.

Pro náročnější detailery

Plastový, ale i kožený povrch palubní desky jednoduše vyčistíme přípravkem OMNIA quick detailer pro interiéry. OMNIA je nová generace čističe interiérů automobilů bez vůně, která soustřeďuje technologii a inovace do jednoho produktu.

Přípravek je ideální pro běžné i mimořádné čištění látek, kůže, plastů, těsnění a pryže a lze jej použít bez kontraindikací na všechny povrchy.

OMNIA uspokojí i ty nejnáročnější detailery, díky svému speciálnímu složení s povrchově aktivními látkami nové generace funguje nejlépe s nízko alkalickými produkty. Vytváří volnou pěnu, snadno se ošetřuje a oplachuje. Pokud použijete kartáč na čištění kůže nebo plastů, dosáhnete hloubkového čištění. Konečný výsledek je výjimečný!

S udržovacím ředěním 1:10 máme inovativní rychlý detailer interiéru, který čistí dokonalým a rychlým způsobem. Ošetřeným povrchům dodá zářivou barvu a hedvábný efekt na dotek, rozdíl je viditelný pouhým okem.

Máte luxusní vůz s koženými doplňky? I pro tak náročné automobilisty je tu široký výběr přípravků. My doporučujeme řadu DERMA od #Labocosmetica.

Kožené prvky na palubní desce, výplně dveří, loketní opěrky, sedačky i koženou střechu vyčistíte přípravkem DERMA CLEANER. Kůže v interiéru automobilu, pokud není pravidelně ošetřována, má tendenci získat klasický leštěný a opotřebovaný vzhled.

DERMA CLEANER je koncentrovaný přípravek s vyváženým složením, schopný šetrně vyčistit jakýkoliv typ koženého čalounění. Lze jej použít i jako detergent, pro mimořádné čištění velmi poškozených kožených potahů a jako údržbový přípravek.

Díky speciálnímu složení obohaceného o změkčující látky s micelárními funkcemi čistí povrchy kůže bez dehydratace, zabraňuje předčasnému stárnutí a zachovává původní vzhled kůže. Zanechává příjemnou čistou svěží vůni.

Když doplníte k ošetření kožených prvků ještě DERMA SEALANT, neuděláte chybu!

DERMA SEALANT chrání kůži tím, že vytváří chemicko-fyzikální bariéru, která zachovává přirozenou měkkost a prodyšnost, přirozený povrch a původní vzhled kůže.

Přípravek má inovativní složení na vodní bázi a obsahuje vysoce sofistikované reaktivní polymery, které přilnou k povrchu a vytvoří neviditelný povlak proti oděru. Díky svým speciálním vlastnostem výrazně snižuje opotřebení a biologické znehodnocování kůže, zabraňuje předčasnému stárnutí a prodlužuje tak její životnost.

DERMA SEALANT obsahuje dvě inovativní a exkluzivní technologie: AQL – technologii Active Quaternary Layer, která vytváří fyzickou bariéru proti plísním a bakteriálním sporám. Druhou technologií je technologie SFC – Self Fast Curing. Ta vrstvu uzavře během několika hodin. Navíc díky svému silnému hydrofobnímu působení je ošetřený povrch odolnější vůči skvrnám a je chráněn před přenosem barev. DERMA SEALANT zanechává na povrchu příjemnou vůni nové kůže.

Hledáte další přípravky? Také MA-FRA má ve svém portfoliu přípravky na kožené prvky v interiéru.

CHARME vyživující krém na kůži s houbičkou – má vysokou výživovou hodnotu a obnovuje původní tóny a lesk kožených materiálů,

CHARME čistící pěna na kůži – odstraní nečistoty a působí do hloubky kůže, tím konzervuje materiál a obnovuje původní vzhled,

CHARME hydratační mléko na kůži – obsahuje emulgační elementy, ty zachovávají přirozený vzhled kožených povrchů, vyživují je a udržují elasticitu.

Udržujte svůj interiér vozu v čistotě! Nejen že se budete cítit příjemně, neohrožujete své zdraví, ale také zpomalujete stárnutí povrchů ve voze.

Veškerou autokosmetiku najdete na našem e-shopu, tak se do toho pusťte!