Jak si vybrat rozmrazovače skel a zámků

Autochemie

Zima je sice ještě daleko, ale je dobré být připraven. Už teď se děsíte mrazivých rán, kdy musíte vstávat ještě o chlup dříve, protože vás čeká rozcvička formou škrábání zamrzlých oken. A pak ještě bojovka se zamrzlým zámkem nebo těsněním okolo dvěří?

Až se ozve zima

Můžete si samozřejmě vygooglit spoustu babských rad jak na to, ale co to dělat jednoduše? S Coyotem je to vždycky easy!

Čistý výhled s Coyotem

Až se ozvou první zimní mrazíky, buďte připraveni. Nabídka zimních kapalin do ostřikovačů Coyote je bohatá.

Loňská novinka v podobě Coyote Zimní kapalina NANO se osvědčila. Nemrznoucí směs je vyrobena s použitím nanotechnologie, díky které má kapalina vynikající čisticí vlastnosti. Špína a nečistoty na skle neulpívají a zimní Nano kapalina čistí skla důkladněji a rychleji, oproti obyčejným zimním kapalinám. Směs je vhodná i na polykarbonátové světlomety. Čistě průzračná zimní směs nejen efektně čistí, ale také příjemně voní po malinách.

Kvalitní směs do ostřikovačů je rychlou záchrannou při jízdě. Mějte vždy v autě jeden kanystr kapaliny navíc, protože spotřeba je v zimních plískanicích vyšší.

Děsíte se ranního čištění a škrábání oken? Když máte po ruce Coyote Rozmrazovač skel, můžete být v klidu. Rozmrazovač kvalitně a hlavně rychle odstraní námrazu z oken, světlometů a zrcátek. Preventivně ho můžete použít i na zámky automobilu.

Vnitřní okna ošetřete Coyote Odmlžovačem skel, nebo Coyote Utěrkou proti zamlžování. Ušetříte po ránu pár minut, kdy bojujete se zamlženými okny. Po aplikaci odmlžovače se na sklech nekondenzuje vlhkost.

Bojovka se zamrzlým zámkem

Znáte ten pocit, když přijdete ráno k autu a zámky jsou zamrzlé a gumové těsnění přimrzlé? Nešetrné otevření se nám může pěkně prodražit.

Speciálně na zámky je tu Coyote Rozmrazovač zámků, ten prostě rozmrazuje zamrzlé zámky automobilů.

Další praktickou vychytávkou za pár korun je Coyote Rubber stick. Ten zabrabraňuje zamrzání gumových těsnění kolem dveří automobilu. Využijete ho nejen těsnění dveří, ale také lodí, karavanů nebo v domácnosti.

Tahle malá tyčinka Rubber stick dokáže zázraky, ale hlavně:

  • zabraňuje přimrzání gumových těsnění,
  • dodává těsnění pružnost,
  • minimalizuje praskání,
  • konzervuje a prodlužuje životnost těsnění.

Rubber stick neobsahuje silikony, naopak obsahuje vazelínu a parafíny, které prodlužují životnost gumy. Přípravek se jednoduše aplikuje na suchou gumu těsnění a rozetře se jemným hadříkem. Na ošetřeném povrchu vznikne tenká ochranná vrstva, která chrání před vlhkostí.

Připravte se na zimu s Coyotem, protože je to easy!