Jak vyčistit interiér vozu snadno a rychle?

Autochemie

Tak máme po zimě a vnitřek auta vypadá tak, jak vypadá? Venku už je pěkně, tak pojďme vyčistit interiér, ať se nám zas pěkně jezdí. S Coyotem to jde snadno a rychle! 

Vyhoďte zbytečnosti a pusťte se do úklidu

Co si budeme povídat, v zimě se nám do úklidu auta moc nechce, pokud tedy nemáme prostornou garáž, kde si můžeme auto pěkně vyčistit. Mycí centra mají většinou samočistící zóny venku, nebo někde pod střechou, kde profukuje. Teď už nám počasí přeje, takže se můžete pustit do pořádného jarního úklidu!

Čalounění a plasty

Vyházejte všechny zbytečnosti a ukliďte zimní výbavu, kterou teď nebudete nějaký čas potřebovat. Vyluxujte auto od hrubých nečistot, vyměňte gumové koberečky za ty textilní. A vrhněte se na čalounění.

Od Coyote si můžete vybrat hned několik produktů, které čalounění jednoduše vyčistí. COYOTE Aktivní čistič plastů interiéru bezvadně odstraní nečistoty z plastových povrchů. Obsahuje čpavek, takže se s ním vyčistíte i odolnou špínu, ale nemusíte se bát, že by povrch poškodil.

Coyote čistič čalounění pěnový dokonale vyčistí sedačky, koberečky a textilní doplňky ve voze. Stačí protřepat a aplikovat na veškeré čalounění v autě. Pěnu necháte působit a pak suchým hadříkem setřete. Jak to vypadá v reálu? Mrkněte na naše video. Bonusem je příjemná vanilková vůně.

COYOTE Cockpit spray čistí, leští a ošetřuje všechny plastové povrchy v interiéru, můžete ho aplikovat i na kůži, koženku nebo dřevo v interiéru. Má antistatické účinky, chrání povrchy před lámavostí a krásně provoní interiér. Pro matný efekt je tu Cockpit spray matný efekt.

Dáváte přednost čističům 2v1? Bez problému. Letošní novinkou na čištění a dezinfekci povrchů je Coyote Antibakteriální čistič čalounění a plastů. Tento přípravek obsahuje didecyl(dimethyl)amonium-chlorid, který se používá jako antiseptikum a dezinfekční látka. Díky tomu neutralizuje nepříjemné pachy v interiéru a má silný čisticí účinek.

Na čalounění nanesete hadříkem nebo houbou, necháte působit 5 minut a setřete z povrchu. Když jsou sedačky znečištěné vážně moc, tak postup opakujete. A právě výhoda přípravku 2v1, můžete aplikovat i na plasty v autě. Výborně vyčistí nášlapné plasty u dveří, které dostávají co proto. Super je, že nemusíte kupovat dva čisticí prostředky a ušetříte jak peníze, tak místo v autě.

Okna a zrcátka

Když už máte vyčištěné čalounění a plasty, tak pokračujte na skla a zrcátka. Tady Coyote nabízí vážně širokou nabídku produktů:

COYOTE Aktivní čistič skel pěnový odstraní mastnotu a nečistoty a zajistí čistý výhled,

COYOTE Čistič oken čistí skla, zrcadla i světlomety a snižuje zamlžování skel,

COYOTE Odmlžovač skel zabraňuje zamlžování, využít ho můžete i doma v koupelně, aby se vám nezamlžovala zrcadla.

I v tomto sortimentu přichází Coyote s novinkou 2v1. Jedinečné složení přípravku COYOTE Čistič skel a plastů rychle vyčistí jak skla, tak plasty v automobilu. Na povrchu nezanechává šmouhy a sklo vyčistí během několika vteřin. Stačí nanést, nechat chvíli působit a vyleštit suchým a čistým hadříkem. Na plastech jej nechte působit alespoň 3-5 minut, přípravek potřebuje čas, aby rozpustil i zašlou špínu. Pak už jen stačí povrch setřít čistým hadříkem.

Chcete se zbavit nepříjemného zamlžování skel? Tak použijte COYOTE Utěrku proti zamlžování. Využijete ji i doma, všude tam, kde je zvýšená vlhkost.

Rychloúklid? Bez problémů!

Nestíháte? Naštěstí žijeme v době čistících ubrousků! Na vnitřní plasty použijte Coyote ubrousky Cockpit! Vyčistíte s nimi prach po celé přístrojové desce, volant i středový panel a všechny plasty v interiéru. Vybrat si můžete vůni citronu, pomeranče, a stále oblíbenou a nestárnoucí vanilku. Nezapomeňte pořádně zalepit a uzavřít balení, ať vám nevyschnou a také, že ubrousky patří do komunálního odpadu.

Přejeme vám příjemnou a čistou jízdu, Coyotem to je totiž easy!