Detailingová autokosmetika se slevou a v praktických sadách

Autochemie

Detailingová péče si žádá své. Blýsknout se dokonalým vozem vyžaduje investice času, peněz a energie. Vybrat ty správné prostředky na úklid a úpravu auta bývá také náročná práce. Pokud chcete ušetřit svůj čas i peníze, a přesto mít dokonale opečované auto, pomůžou vám připravené balíčky osvědčené řady Labocosmetica. Výhodou balíčků je, že všechny prostředky pro danou problematiku dostanete najednou a nemusíte zdlouhavě dohledávat, co a jak můžete kombinovat. Další velkou výhodou je 30% sleva oproti nákupu samostatných výrobků.

Pro vyladění vozu uvnitř využijete Balíček pro čistý interiér. Najdete v něm 2 kulaté leštící polštářky z mikrovlákna, díky kterým perfektně rozleštíte laky nebo tmely. Kromě nich je v balíčku také lahvička quick detaileru pro interiéry. Jeho použití je univerzální, pomůže vyčistit kůži, tkaniny, koberečky, těsnění i gumové povrchy. Je bez vůně a bez pěny. Poradí si i se silně znečištěným povrchem. K němu je v balíčku ještě prostředek na údržbu plastů, využijete ho i na venkovní plasty.

Lesk snadno a rychle

Pokud toužíte po dokonalém lesku, vyzkoušejte Balíček leštících past a příslušenství. Jemný primer na vodní bázi odstraňuje vady laku, další dvě leštící pasty zajistí dokonalý lesk i na měkkém povrchu. Kromě nich jsou v balíčku také dva leštící kotouče, které můžete využít s orbitální i rotační leštičkou. Příjemným bonusem jsou tři mikrovláknové utěrky, které využijete při jakékoliv péči o kondici svého vozu.

Kožené sedačky znovu v perfektní kondici

Kožené povrchy potřebují speciální porci péče. V Balíčku pro čištění a ochranu kůže najdete všechno, co k údržbě kožených ploch v interiéru potřebujete. Především je to revitalizační čistič, který nejen hloubkově čistí, ale také vrací koženému povrchu přirozený vzhled. Na kůži využijete také ochranný coating na vodní bázi, který udrží měkkost a prodyšnost materiálu. Zabraňuje předčasnému stárnutí a udržuje kůži v perfektním stavu. Balení obsahuje také kulaté modré polštářky k rozleštění přípravků a žluté polštářky, pomocí kterých můžete přípravky nanášet na čištěný povrch.

Pořádné předmytí je základ

Pro přípravu vozu na leštění je připravený Balíček pro mytí a dekontaminaci. Obsahuje odstraňovač minerálních a železitých usazenin, jehož gelová forma umožňuje snadné čištění i svislých ploch. Předmycí detergent zase snadno odstraňuje zbytky hmyzu, pryskyřice a odolné silniční nečistoty. Nano šampon s kyselým pH udržuje v dobré formě dřívě nanesené nano coatingy. Neutrální šampon Semper pak šetrně rozpouští špínu a nenechává po sobě šmouhy. Ke snadné péči najdete v sadě ještě štětec, kterým vyčistíte i nepřístupná místa na voze, a mikrovláknovou houbu i sušicí utěrku. Manuální rozprašovač pomůže se ředěním a nanášením čisticích prostředků.