Mycí centrum jako designová záležitost ? Proč ne…

Mycí linky a boxy

V těsné blízkosti Brna, na výpadovce na Svitavy, se mohutně rozrůstá moderní výrobně-obchodní a skladovací areál A1 Park Lelekovice.

Společnost AutoMax Group byla vybrána jako nejvhodnější pro realizaci mycího centra.

Kromě osvědčené technologie významného italského výrobce MIX rozhodovaly mimo jiné i dosavadní zkušenosti při realizaci mycích center podle představ zákazníka. AutoMax Group totiž dodává komplexní řešení, včetně vyhřívaných zemních panelů a montované konstrukce, technické místnosti a opláštění podle dispozic a požadavků zákazníka.

Design mycího centra hraje při realizaci nezanedbatelnou roli, musí splňovat představy investora, zároveň musí být plně funkční, stavba musí ladit s okolím a mnohdy zároveň vyhovět požadavkům okolní zástavby.

A právě souběh těchto faktorů byl našemu realizačnímu oddělení předložen v Lelekovicích. Investor měl jasnou představu, kterou by běžný dodavatel jen stěží realizoval.

Protože AutoMax staví celou stavbu svými silami, lze dohodnout v oblasti konstrukce a zastřešení prakticky cokoli. Takže realizujeme něco jiného, než na co jsou zákazníci běžně zvyklí…

Park Lelekovice
Park Lelekovice 2

Nenápadná z hlediska celkové koncepce areálu, výrazně odlišná od celku, splňující požadavky na úplné uzavření ze tří stran kvůli hluku, plně funkční z pohledu odvětrání…. a krásná 😊

Tuhle stavbu si zapamatuje každý, kdo areál navštíví, a vzhledem ke špičkové technologii mycích boxů se zákazníci budou vracet ještě raději, než na naše ostatní realizované stavby.

Chcete postavit podobně krásné mycí centrum? Kontaktujte nás.

Potřebujete poradit nebo zaslat cenovou kalkulaci?

Kontaktujte nás