Proč stavět samoobslužné mycí boxy s AutoMax Group? Jednoduše proto, že nabízí nejlepší služby!

Mycí linky a boxy

Výstavba samoobslužných mycích boxů není žádná legrace. Pokud chcete velké zisky, musíte nabídnout svým zákazníkům jen to nejlepší a nejmodernější vybavení a technologie. A to platí i u mycí a čisticí techniky.

Když spolupracujete se špičkou v oboru

AutoMax Group s.r.o. je výhradním dodavatelem špičkových bezkontaktních mycích boxů společnosti MIX S.r.l. AutoMax Group zajišťuje v České republice dodávky, montáž a servis těchto prvotřídních mycích boxů.

MIX S.r.I. je jedničkou ve svém oboru už více než třicet let. Její historie se začala psát v roce 1987 výrobou vysokotlakých myček a speciálních systémů pro mytí a úpravu vody. A jak to u Italů bývá, zakládají si na prémiovém technologickém řešení a atraktivním designu. Firma si uvědomuje, že každý zákazník a každý projekt je individuální, a to platí i pro výstavbu samoobslužných mycích boxů. Ty jsou navrženy tak, aby vyhovovaly všem potřebám samoobslužného mytí vozidel, od jednoho stání až po velká mycí centra s mnoha mycími boxy.

Reference - Mycí centrum - Český Těšín

MIX S.r.I. dbá na ekologickou udržitelnost, proto jsou všechny technologie mycích boxů navrhovány tak, aby měly nízký dopad na životní prostředí, ale byly vysoce účinné. Všechny technologie jsou navrhovány s co nejnižší spotřebou vody, elektřiny a čisticích prostředků.

Veškeré stroje vyráběné společností MIX jsou konstruovány a realizovány v souladu s italskými technickými normami UNI o bezpečnosti mycích zařízení pro vozidla.

Samozřejmostí je výzkum nových výrobních postupů, pečlivý výběr materiálů a široké spektrum konstrukčních řešení.

Spojení MIX S.r.I. a AutoMax Group v České Republice zaručuje výstavbu mycích center na vysoké technologické úrovni s vyváženým poměrem kvality a ceny.

Výhody samoobslužných boxů, které generují zisk

Uvažujete o výstavbě samoobslužných mycích boxů? A víte, co je k tomu zapotřebí? Pokud ne, podívejte se na náš článek Samoobslužné mycí boxy, aneb co je důležité vědět, než začnete s jejich výstavbou .

Jestliže chcete přilákat zákazníky, musíte vždy nabídnout více než konkurence. AutoMax Group nabízí v oblasti samoobslužných mycích boxů širokou nabídku služeb. Obchodní zástupci Vás provedou od návrhu až po konečnou výstavbu a realizaci.

Kontaktujte nás!

Poradí vám s lokací, zajistí kompletní projekt pro stavební řízení nebo podklady pro projekci, doporučí kvalitní mycí technologie, příslušenství a doplňky. Samozřejmě realizují stavbu konstrukce mycích boxů a výstavbu zemní části v podobě zemních panelů, popřípadě i čistírny odpadních vod.

Skladbu mycích programů si můžete nastavit dle svých představ, taky aby vyhovovala vašim zákazníkům. Kromě standardních mycích programů, jako jsou:

  • mytí šamponem,
  • mytí šamponem s mikropráškem,
  • mytí kartáčem se šamponem,
  • oplach čistou vodou,
  • voskování,
  • závěrečný oplach do lesku (osmotickou vodou).
můžete doplnit služby ještě o další mycí programy jako jsou:

  • mytí podvozku,
  • chemické předmytí karoserie od hmyzu,
  • chemické předmytí disků kol,
  • aktivní pěna,
  • sušení,

nebo program speciálně vyvinutý pro mytí kol a motocyklů.

Když už se řidiči rozhodnou umýt svůj vůz právě u vás, nabídněte jim další doplňkové služby, jako jsou samoobslužné čisticí zóny, kde nabídnete zákazníkům možnost kompletně si vyčistit vůz.

Vysavače

Díky široké nabídce doplňků můžete své služby rozšířit o výkonné vysavače pro jedno nebo dvě stání, kompresor, pračku koberečků, tepovací stroje, výdejníky chemických produktů (leštěnka palubní desky, leštěnka skla, černidlo na pneumatiky), výdejník ubrousků, výdejník tekutiny do ostřikovačů nebo další.

Neméně důležitou součástí nabídky od AutoMax Group je vlastní servisní tým a služby chemického technologa, jenž pomůže nastavit spotřebu chemie, tak aby při co nejnižší spotřebě chemie dostal zákazník maximální kvalitu mytí.

Samoobslužné mycí boxy od Automaxu nabízí mnoho výhod a služeb, které Vám budou generovat zisk.

Na trhu najdete mnoho dodavatelů, ale jen AutoMax Group vám nabízí záruku stability, dlouholeté zkušeností v oboru, vysokou kvalitu mytí, širokou nabídku mycích programů i velmi širokou řadu doplňků čistící zóny.

Začněte své podnikání se špičkami v oboru, protože jen tak můžete být ve svém podnikání na vrcholu i vy. 

Kontaktujte naše obchodní zástupce ještě dnes a začněte podnikat!


Naše realizace


Potřebujete poradit nebo zaslat cenovou kalkulaci?

Kontaktujte nás