Využijte podlahové mycí stroje na maximum - postřikový systém 4v1

Úklidová technika

Podlahové mycí stroje jsou nedílnou součástí úklidu ve velkých prostorech. Jenomže se strojem se nemusíte při úklidu dostat všude tam, kam potřebujete. Společnost IPC, jednička na trhu úklidové techniky, přichází s modulárním postřikovacím systémem 4v1 a na český trh vám jej přináší AutoMax Group. 

Modulární postřikovací systém 4v1

Společnost IPC si zakládá na inovacích a stroje a neustále hledá nová řešení jak zvýšit produktivitu úklidových strojů.

Podlahové mycí stroje z řady CT 230, CT 160, CT 110 a CT 80, můžete vybavit vestavěným přenosným zásuvným postřikovacím systémem 4v1.

Využijte podlahové mycí stroje na maximum - postřikový systém 4v1


Modul 4v1 lze jednoduše namontovat na zadní stranu podlahového mycího stroje a aktivovat postřik z pozice řidiče - obsluhy. V jednom kroku tak myjete, sušíte a nanášíte postřik. Ideální pro hloubkové čištění.

Vestavěný systém lze ovládat i ručně pomocí postřikovací hadice. Obsluha podlahového stroje, tak může ručně rozprašovat například dezinfekční přípravky na povrchy, které během čištění potká.

Nádrž modulu má objem 15 l a můžete ji jednoduše odejmout. Nádrž snadno připevníte na vozík a aplikujete postřik v těžko přístupných místech, kam se nedostanete přímo s podlahovým mycím strojem.

Odnímatelnou postřikovací nádrž je možné použít i jako zádový postřikovač, kdy si ji pracovník nasadí na záda jako batoh a pomocí ruční násady nanáší čisticí chemii nebo dezinfekci na povrch.

Modulární postřikovací systém je ideálním doplňkem k aplikaci různých postřiků v průběhu úklidu a čištění vašeho interiéru.

Parametry postřikovacího systému 4v1

Modul má vysoce spolehlivé čerpadlo s mosazným šroubením. Tlak je nastavitelný v rozmezí 0,5 až 5 bar, tím pádem jej lze přizpůsobit jakékoliv aplikaci.

Baterie Li-ion 12 V - 8 AH vydrží pracovat až 3,5 hodiny. Při plné nádrži modulu je možné aplikovat postřik 30 - 45 minut.

Při připevnění modulu na podlahový mycí stroj se postřik automaticky vypíná a zapíná při pohybu stroje. V takovém případě je pracovní záběr 850 - 1200 mm a plošný výkon při plné nádrži je 2500–3000 m2/h.

Využijte své podlahové stroje naplno

Chcete doplnit vozový park vašich podlahových mycích strojů o modulární postřikovací systém 4v1? Vybavte své stroje tímto jedinečným modulem s unikátními vlastnostmi a už nemusíte řešit nákup dalších zbytečných strojů.

Kontaktujte naše obchodní zástupce AutoMax Group z divize úklidové techniky. Dostanete od nich veškeré informace, poradí vám s výběrem nejen podlahových strojů, a zajistí i servis. 

Nezávazná nabídka na míru vašim potřebám


Nevíte si rady s výběrem úklidové techniky?

Kontaktujte nás