Podlahový mycí stroj – nezbytný pomocník při úklidu hangáru na letišti Strakonice

Úklidová technika

Jedním z našich klientů je soukromý investor, který provozuje hangár na letišti ve Strakonicích. Letištní hangár je srdcem leteckého provozu, nejenže tu parkují letadla, ale také tady probíhá údržba, opravy a příprava na let. 

Úklid v letištním hangáru

Udržování hangáru v čistotě má klíčový význam pro efektivní fungování tohoto provozu. Čisté a uklizené prostředí zajišťuje bezpečnost, zlepšuje pracovní prostředí a poskytuje optimální pracovní podmínky technikům, pracovníkům a návštěvníkům hangáru.

Podlahové mycí stroje jsou v takovém prostředí nenahraditelným nástrojem, který zvyšuje nejen čistotu, ale také bezpečnost v hangáru. Právě zde se ukazuje nezastupitelná role moderních úklidových strojů, jako je podlahový mycí stroj Comfort XXS 66, který je na letišti Strakonice využíván s vynikajícími výsledky.

  • Bezpečnost – malá soukromá letadla jsou cennou investicí majitelů, proto je nutné v hangáru minimalizovat riziko jejich poškození. Nečistoty, oleje a chemické látky mohou způsobit poškození povrchu nejen letadel, ale také podlah. Udržováním čistého prostředí lze minimalizovat nebezpečí. Čisté podlahy znamenají snížené riziko pádů, sklouznutí a nehod při manipulaci.
  • Pracovní prostředí letištního personálu a zákazníků – také technici potřebují čisté a uspořádané prostředí, když parkují letadla, nebo provádí opravy a údržbu. Čistý hangár zvyšuje jejich efektivitu práce. Pro klienty a návštěvníky, kteří parkují svá letadla v hangáru je první dojem důležitý. Čistý hangár ukazuje profesionalitu provozovatele a zvyšuje zájem jeho zákazníků.

Comfort XXS 66 uklízí letištní hangár

Aby majitel dosáhl všech svých požadavků, konzultoval s obchodním zástupcem AutoMax výběr podlahového mycího stroje. Na začátku jsme si položili tyto otázky:

  • Jak velkou plochu potřebuje provozovatel čistit?
  • Jak často využije podlahový mycí stroj?
  • Jaký je typ podlah a jak velké je znečištění v letištním hangáru?
  • Využije spíše bateriově napájený stroj nebo síťové napájený?

Na základě odpovědí jsme doporučili podlahový mycí stroj Comfort XXS 66 od italského výrobce Lavor.

Podívejme se na základní parametry, které dělají z Comfort XXS 66 nejen skvělý nástroj, ale i klíčového partnera pro udržení dokonalé čistoty letištním hangáru.

Šíře mycího záběru je 660 mm, proto je tento stroj schopen rychle a efektivně pokrýt velké plochy. To znamená méně času potřebného na čištění a větší produktivitu.

Velká šířka stírací lišty o rozměru 855 mm zajišťuje pečlivé odstranění nečistot a vody z podlahy a to přispívá k rychlému schnutí a minimalizuje riziko pádů.

S kapacitou 75 l nádrže na detergent a nádrží na odpadní vodu o objemu 80 l, je možné pokrýt rozsáhlé plochy bez nutnosti častých přestávek na doplňování, nebo vylévání vody.

Přítlak kartáče 32 kg znamená, že kartáč dokáže účinně odstranit i ty nejodolnější nečistoty, což je klíčové pro udržení čistoty ve veřejných prostorách. Dvojice kartáčů s instalovaným výkonem 2x400 W zajišťuje důkladné čištění v jednom průchodu. Se 150 otáčkami za minutu tento stroj dosahuje optimální rychlosti čištění. K rychlému schnutí podlahy pomáhá vysoký výkon odsávání s podtlakem 1700 mmH2O.

Díky kombinaci těchto parametrů se podlahový mycí stroj Comfort XXS 66 stal nepostradatelným nástrojem pro úklid soukromého hangáru na letišti Strakonice. Rychlost, efektivita a skvělé výsledky čištění, které tento stroj přináší, umožňují udržet letištní prostory v nejlepším možném stavu.

Proč si vybrat podlahový mycí stroj i do vašeho provozu?

Používání podlahových mycích strojů přináší do komerčních prostor mnoho výhod, které zásadním způsobem ovlivňují efektivitu a kvalitu úklidových procesů. Tyto stroje nejsou jen moderním trendem, ale stávají se nezbytným vybavením pro každého, kdo chce dosáhnout nejlepších výsledků a zároveň optimalizovat svůj čas a zdroje.

Nejvýraznější výhodou podlahových mycích strojů je vysoká efektivita čištění. Díky vysokému tlaku kartáčů, sacímu systému, a správnému množství vody a čistícího prostředku jsou tyto stroje schopny rychle a důkladně odstranit nečistoty, skvrny a bakterie z různých povrchů. V jednom kroku podlahové stroje nanáší vodu s detergentem, čistí, drhnou a zpětně vysávají špinavou vodu do sběrné nádrže.

Další nespornou výhodou je úspora času a práce. Podlahové mycí stroje dokáží pokrýt úklid velké plochy rychle a efektivně. To znamená, že čas potřebný na úklid se výrazně zkracuje ve srovnání s tradičním ručním mytím podlah. Méně práce pro obsluhu stroje také umožňuje zaměřit se na další úkoly spojené s údržbou a správou prostor.

Kromě toho přináší podlahové mycí stroje i úsporu vody a čisticích prostředků. Tyto stroje jsou navrženy tak, aby efektivně využívaly vodu a čisticí prostředky, což nejen snižuje provozní náklady, ale také má pozitivní dopad na životní prostředí.

Celkově lze říci, že investice do podlahového mycího stroje pro úklid komerčních prostor se vyplácí mnohokrát. Zvyšuje efektivitu, šetří čas a zdroje, zlepšuje hygienu a poskytuje kvalitnější výsledky čištění.

Pokud si potřebujete vybrat podlahový mycí stroj i do svého provozu, podívejte se na náš e-shop, kde najdete desítky podlahovek. Chcete poradit s výběrem? Kontaktujte naše obchodní zástupce. 

Nevíte si rady s výběrem úklidové techniky?

Kontaktujte nás