Portálová, tunelová nebo speciální mycí linka? Umíme Vám nabídnout všechny!

Mycí linky a boxy

AutoMax Group instaluje mycí linky už více jak dvacet let. Stavíme a instalujeme portálové a tunelové mycí linky pro osobní, užitková nebo nákladní vozidla. Nabídnout můžeme i speciální mycí linky pro autobusy nebo tankery.

Rozhodujete se postavit mycí linku a nevíte, jakou vybrat? Portálovou kartáčovou nebo bezkartáčovou, popřípadě tunelovou mycí linku? A jaké jsou jejich výhody a přednosti? Pojďme si to pěkně projít.

Typy automyček

Mycí linky, které AutoMax Group buduje a instaluje, můžeme rozdělit na:

● portálové kartáčové,

● portálové bezkontaktní,

● tunelové,

● speciální.

Portálové kartáčové mycí linky

Portálové kartáčové mycí linky jsou určeny pro mytí jednoho vozidla během jednoho mycího cyklu. Tato zařízení umožňují mytí, až 3 druhy voskování, oplach osmotickou vodou, mytí pěnou a sušení osobních a dodávkových vozidel, pomocí horizontálních a vertikálních kartáčů a kartáčů pro mytí kol a mytí podvozku.

Automobil je pod portál naváděn světelnou signalizací a kolejnicemi, které definují maximální rozchod kol.

Auto stojí na místě a rám se pohybuje okolo něj. Instalován bývá jeden, někdy i více, multifunkčních portálů. Mycí konstrukce nese veškeré nutné komponenty, jako jsou kartáče, trysky pro vodu, saponát, aktivní pěnu a vosk. Součástí jsou výkonné sušící ventilátory s rozvodem vzduchu na celou karoserii.

Portál na vozidlo nanese předmytí, šampon, vykartáčuje, navoskuje, vyleští a vyfénuje, vše dle předem zvoleného mycího programu.

Neváhejte se na nás obrátit. Náš tým odborníků je připraven navrhnout to nejlepší řešení.


Portálové bezkontaktní mycí linky

Tyto mycí linky fungují na stejném principu jako portálové, s tím rozdílem, že mycí rám nemá kartáče. Mytí je založeno na principu mytí vysokým tlakem vody. Mycí rám se skládá ze dvou bočních a jednoho horizontálního mechanismu. Automatické předmytí vysokým tlakem je podobné ručnímu mytí pomocí pistole.

Novinkou jsou bezkontaktní, portálové mycí linky Pulse HP, které jako jediné na světě, myjí bez pomocí kartáčů teplou vodou.

Bezkontaktní portálové mycí linky se dokáží přizpůsobit různým typům vozidel, jsou flexibilní a mají všestranné využití.

AutoMax Group s.r.o. je výhradním dodavatelem portálových mycích linek od společnostihttps://www.automax-group.com/znacky/degama-133bp Lavaggi a MIX S.r.l. Pro tyto dodavatele zajišťujeme v České republice dodávky, montáž a servis těchto portálových mycích linek.

Mycí linky

Tunelové mycí linky

Mycí linky je ideální pro mycí centra, kde se protočí denně velké množství vozidel.

Odbržděné automobily s vypnutým motorem a zařazeným neutrálem, se pohybují na dopravním pásu. Pás auto proveze od předmytí, přes napěnění až po voskování, leštění a sušení. Vozidla najíždí na pás jedno za druhým a tunelová mycí linka dokáže umýt za hodinu 45–60 vozidel v závislosti na zvoleném programu. AutoMax Group nabízí i tunelovou mycí linku XL s větší šířkou konstrukce.

Společnost AutoMax Group s.r.o. je u nás výhradním dodavatelem tunelových mycích linek DEGAMA/AUTOEQUIP. Už v šedesátých letech minulého století společnost AUTOEQUIP Lavaggi navrhovala a vyráběla mycí zařízení pro osobní vozidla, nákladní vozidla a vlaky. V roce 2016 se spojila se společností DEGAMA a tím posílila svou pozici lídra na světovém trhu s automatickými mycími linkami.

Firma patří mezi přední hráče na světovém trhu automyček a má výrobní závody na ploše více než 11 000 m2. Tam vyrábí mycí technologie, které mají nejen špičkový italský design, ale především splňují funkční požadavky i pro ty nejnáročnější zákazníky.


Speciální mycí linky a linky pro nákladní vozidla

Dodáváme a instalujeme i speciální mycí linky pro autobusy nebo cisterny. V nabídce máme kartáčové a bezkontaktní mycí linky pro nákladní vozy a tankery.

Jsme výhradní dovozce společnosti AUTOEQUIP, která vyvíjí řadu CAMBUS a TANKER WASH speciálně pro nákladní vozidla a tankery.

Potřebujete poradit?

Rádi Vám pomůžeme s výběrem, která z mycích linek je pro Váš podnikatelský záměr a místo instalace ta pravá. Neváhejte se na nás obrátit.


Potřebujete poradit nebo zaslat cenovou kalkulaci?

Kontaktujte nás