Pozvánka na soutěž FIX-IT 2023 – Natočte video a vyhrajte s WD-40!

Autochemie

Jste milovníci oprav a rádi udržujete věci v dobrém stavu? Pak budeme rádi, když se zúčastníte naší soutěže FIX-IT 2023, kterou pořádáme na stránkách WD-40. V naší soutěži FIX-IT 2023 máte jedinečnou příležitost ukázat své dovednosti a vyhrát atraktivní ceny!

Soutěž je určena pro všechny, kteří rádi opravují a udržují své věci pomocí známých modrožlutých plechovek WD-40. Stačí natočit krátké video (minimálně 10 vteřin), ve kterém ukážete jakýkoliv produkt WD-40 v akci. Své video nahrávejte na soutěžní stránky fixit.wd40.cz nebo fixit.wd40.sk.

Po skončení soutěže porota vybere nejlepší video a výherce získá hlavní cenu – poukázku na 20 000 Kč do hobby marketu BAUMAX (pro Českou republiku) a poukázku na 800 € do Mercury Marketu (pro Slovensko). Hlavní výhry budou uděleny po skončení soutěže, která trvá od začátku dubna do konce června.

Kromě hlavní ceny soutěžíte každý měsíc o další kutilské ceny, jako jsou aku sekačka Bosch, aku šroubovák Bosch nebo sada ručního nářadí Bosch. Porota bude losovat výherce těchto tří cen na konci každého měsíce, ve kterých soutěž probíhá – celkem tedy 9 šancí na výhru v České republice a 9 na Slovensku.

Pro inspiraci se můžete podívat na video od Tomáše Krásenského, kde se dozvíte více o praktickém využití produktů WD-40. Zjistíte, že tyto výrobky s nezaměnitelným designem jsou skvělé nejen pro opravy poškozených věcí, ale také pro údržbu domu, zahrady, auta, kola, nebo dokonce lodě.


Minulý rok nám do soutěže přišlo přes 600 soutěžních příspěvků, takže letos se pokusme tento počet ještě překonat! Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost a přidejte se k nám v soutěži FIX-IT 2023.

Zde máte několik tipů, na soutěžní videa

Ve svém soutěžním videu můžete ukázat některé z následujících tipů a triků, jak využít WD-40, což zvýší vaše šance na úspěch:

  • Odstranění nálepek a lepidel: Ukážete, jak WD-40 dokáže snadno odstranit zbytky lepidla a nálepek z nádobí, skla či nábytku.
  • Oživení zaseknutých klik a zámků: Natočte video, kde pomocí WD-40 rozhýbete zaseknutý zámek dveří nebo kliku, a kde vše opět funguje bez problémů.
  • Odstraňování rzi z nářadí: Prezentujte, jak WD-40 pomáhá zbavit se rzi z nářadí, a vrátit mu tak původní lesk.
  • Čištění a udržování zahradního nářadí: Ukažte, jak WD-40 pomáhá udržovat zahradní nářadí v dobrém stavu a prodlužuje jeho životnost.
  • Eliminace vrzání dveří a pantů: Natočte video, ve kterém odstraňujete vrzání dveří nebo pantů pomocí WD-40.
  • Očista a ochrana elektrických kontaktů: Můžete natočit, jak použitím WD-40 SPECIALIST® čističem kontaktů čistíte a chráníte elektrické součástky a kontakty.
  • Čištění a udržování sportovního vybavení: Prezentujte, jak WD-40 pomáhá udržovat sportovní vybavení, jako jsou jízdní kola, lyže nebo brusle, v perfektním stavu.

Nezapomeňte být kreativní a originální, aby vaše video zaujalo porotu a zvýšilo vaše šance na výhru.