Přihlaste se do soutěže Repair Challenge 2024 a vyhrajte skvělé ceny s WD-40!

Autochemie

Milujete kutilství a opravy jsou vaší vášní? Pokud ano, neváhejte se přihlásit do naší soutěže Repair Challenge 2024, kterou pořádá WD-40. Máte jedinečnou šanci předvést své umění v opravách a vyhrát lákavé odměny!

Tato soutěž je otevřená pro všechny, kdo mají rádi opravování a udržování svého nářadí či nábytku v nejlepším možném stavu za pomoci oblíbených modrožlutých sprejů WD-40. Stačí, když natočíte video o délce alespoň 10 sekund, ve kterém ukážete použití libovolného produktu WD-40. Vaše video poté nahrajte na webové stránky soutěže repair.wd40.cz nebo repair.wd40.sk.

Po uzávěrce soutěže bude porota vybírat nejlepší video, jehož tvůrce odměníme hlavní cenou – poukázku v hodnotě 20 000 Kč do obchodu BAUMAX pro účastníky z České republiky a poukázku v hodnotě 800 € do Mercury Marketu pro Slovensko. Tyto ceny budou předány po skončení soutěže, která probíhá od dubna do konce června.

To ale není vše! Každý měsíc během trvání soutěže máte možnost vyhrát další skvělé ceny, včetně plynového grilu Fieldmann, motorové aku pily Fieldmann nebo sady nářadí Fieldmann. Výherci těchto měsíčních cen budou vylosováni na konci každého soutěžního měsíce.

Soutěž trvá od 2. 4. 2024 (00:00 hod) do 30.6.2024 (24:00 hod).

V loňském roce jsme obdrželi více než 600 soutěžních příspěvků, a letos se těšíme na ještě větší účast. Nezmeškejte tuto úžasnou příležitost a zapojte se do soutěže Repair Challenge 2024!

Inspirace pro váš soutěžní příspěvek: 

Využijte některý z následujících nápadů ve vašem videu a zvyšte tak svoji šanci na výhru:

  • Ukažte, jak WD-40 pomáhá odstranit zbytky lepidel a nálepek z různých povrchů.
  • Demonstrujte použití WD-40 na rozpohybování zaseknutých zámků nebo klik.
  • Předveďte, jak se WD-40 postará o odstranění rzi z vašeho nářadí a vrátí mu jeho původní lesk.
  • Zaznamenejte, jak WD-40 udržuje zahradní nářadí v top kondici a prodlužuje jeho životnost.
  • Natočte, jak se díky WD-40 zbavujete vrzání dveří nebo pantů.
  • Ukažte výhody čištění a ochrany elektrických kontaktů pomocí WD-40 SPECIALIST® čističe kontaktů.
  • Prezentujte, jak WD-40 pomáhá udržet vaše sportovní vybavení v nejlepším stavu.

Buďte kreativní a originální, aby vaše video zaujalo porotu a zvýšilo vaše šance na úspěch. Těšíme se na vaše příspěvky!