Sady prémiové autokosmetiky ušetří váš čas i peníze

Autochemie

Rádi byste měli perfektně umyté auto, ale nebaví vás vybírat ty nejlepší prostředky na péči o svého mazlíčka? Pro dokonalou očistu svého vozu můžete koupit připravenou sadu prostředků a pomůcek pro snadnější mytí. Ušetříte čas, který nemusíte ztrácet výběrem všeho, co potřebujete. A ušetříte také peníze, protože balíčky prémiové detailingové autokosmetiky Maniac teď pořídíte s 30% slevou.

Exteriér jako ze škatulky

Pokud chcete exteriéru svého vozu zajistit úplnou péči, je pro vás ideální sada Balíček pro kompletní údržbu exteriéru. S jeho pomocí karoserii předmyjete, umyjete i vyleštíte. V sadě je připravený prostředek na předmytí, který můžete použít do pěnové pistole, ale i do ručního rozprašovače. Keramický šampon potom v jednom kroku karoserii umyje, ochrání i dodá hedvábný lesk. Detailer pro exteriér zajistí finální hluboký lesk a odstraní i poslední šmouhy. Čištič skla a odmašťovač doladí poslední nedostatky na skle, které by mohly rušit dokonalý dojem. Houba, sušicí utěrka i utěrky z mikrovlákna jsou pomůcky, které při mytí vozu využijete vždy. Podobně také mechanický rozprašovač a štětec, který vám pomůže vyčistit i obtížně dostupná místa.

Zářivá karoserie

Ten, kdo touží po zářivě lesklé karoserii bez jediné šmouhy, by měl sáhnout po Balíčku pro dokonalý lesk. Detailer pro exteriér čistí, leští a chrání všechny vnější povrchy. Odstraňuje i skvrny od vodního kamene a využijete ho i pro každodenní péči o auto. Pro zářivější lesk ho můžete i vrstvit. K němu je balíčku přidaný ultrarychlý keramický vosk ve spreji. Snadné nanášení je jen jednou z jeho předností. Vyniká také schopností vytvořit ochrannou vrstvu a hluboký lesk. Navíc je odolný proti smytí. K oběma detailingovým prostředkům jsou přibalené ještě tři mikrovláknové utěrky.

Interiér bez poskvrnky

Balíček pro čistý interiér obsahuje všechno, co pro ideální péči o vnitřní část vozu potřeba. Čistič interiéru dokáže odstranit i nejodolnější nečistoty různého původu, proniká špínou a rozpouští ji, zároveň je však šetrný k povrchu. Oživuje barvy a plasty nechává úplně beze šmouh. Umí také neutralizovat pachy. Čistič plastů využijete i pro exteriérové plasty. Účinně odpuzuje vodu i špínu a brání blednutí a šednutí plastů. Pro čištění a odmaštění skla je v sadě další speciální prostředek. Neodstraňuje dříve nanesené ochranné vrstvy ze skla, ale s mastnotou si poradí hravě. Stačí ho po nastříkání do sucha vytřít mikrovláknovou utěrkou a máte hotovo. Tři detailingové utěrky jsou součástí balíčku, stejně jako dva kulaté pady k leštění.

I populární alcantara potřebuje péči

Alcantara je vlákno, které se v nových vozech objevuje docela často. Pro čalounění z této látky je stvořený Balíček pro čistý interiér s Alcantarou. Čistič alcantary je schválený a doporučený přímo výrobcem vlákna společností Alcantara. Je jemný a šetrný, ale přesto velmi účinný. Neobsahuje agresivní chemikálie, takže se skvěle hodí na častou údržbu sedaček. K němu je v balíčku čistič a odmašťovač skel, čisticí a ochranný prostředek na plasty a účinný čistič celého interiéru. Tři mikrovláknové utěrky jsou také součástí sady.