Zapomněli jste při balení na věci pro domácího mazlíčka? Kvalitní koupíte i na benzínce 

Autochemie

Čerpací stanice může zachránit celou vaši dovolenou. Nepomůže vám totiž jen s potravou pro čtyřkolého pomocníka, ale i s jídlem pro čtyřnohého mazlíčka. Když vyrážíte na poslední chvíli a zjistíte, že jste bohužel zapomněli na jídlo svou kočku nebo psa, nemusíte se vracet do přeplněných nákupních center a ztrácet drahocenný čas. Superprémiová holistická krmiva a pochoutky thePet+ pro ně nakoupíte v pohodě na vybraných čerpacích stanicích MOL a můžete bez zdržování rovnou pokračovat v cestě.

Krmivo v nejvyšší kvalitě i miska nebo hračka

Holistické krmivo je pro chlupáče ideální volba. Je to potrava, která se nejvíc blíží jejich původnímu způsobu stravování. Neobsahuje lepek, ale poctivou porci masa, zeleniny, vitamínů a bylinek. Nejsou v ní také žádné chemické látky, ale kvalitní kontrolované suroviny. Pro domácí mazlíčky s citlivým zažíváním nebo s alergiemi je holistická strava první volbou, protože je přátelštější k trávení. Holistické granule mají pozitivní vliv na kondici zvířat a pomáhají stimulovat imunitní systém. Díky tomu působí jako efektivní prevence mnohých zdravotních obtíží.

Kromě granulí a pamlsků v superprémiové kvalitě seženete na čerpacích stanicích také hračky a doplňky pro péči o své chlupáče. Pokud jste zapomněli misku nebo oblíbenou hračku, nákup na čerpací stanici vám vytrhne trn z paty.

Štěňata i dospělí psi různých plemen si přijdou na své

Pokud cestujete se štěněcím doprovodem, jistě oceníte granule Salmon & Poultry. Kombinace lososa a kuřecího masa nenechá žádné psí mládě chladným. Přírodní antioxidanty působí proti stárnutí buněk a omega 3 mastná kyselina DHA podporuje správnou funkci nervové soustavy. A pokud jste na cestách trochu v nouzi, určitě neuškodí, když tohle výživné krmivo nabídnete i dospělému psovi.

Pro snazší ovládání svého psa využijete jako odměnu také neodolatelnou pochoutku Active treat, která díky obsahu mastných kyselin DHA a EPA skvěle podporuje proces učení. Drobné kousky výborně poslouží jako rychlá odměna při nácviku a opakování základních povelů i pro nejmenší psy.

dog

Pamlsek pro městské psy i pro ty s citlivým zažíváním

Imunitu městských psů podpoří lahůdka z kuřecího masa se selenem City treat. Přidaná juka snižuje zápach psích exkrementů a kořen čekanky podporuje správnou funkci jater.

Psi s citlivým trávením a sklonem k alergickým projevům by měli jíst stravu, která je nebude zbytečně dráždit. Je pro ně ideální pamlsek Sensitive trea z jehněčího masa. Stoprocentní bezlepkové složení nevyvolává alergické projevy, prebiotika pomáhají správné funkci celého zažívacího traktu. Vyvážený poměr omega 3 a omega 6 mastných kyselin prospívá srdci.

Kastrované kočky potřebují speciální stravu

Kastrovaní kočičí mazlíčci by měli mít také speciální výživu, která zajistí, že nebudou zbytečně přibývat na váze. Granule Sterilised s rybou a drůbežím se o linii kastrovaných kočičáků postarají. Doplněné ostropestřecem mariánským navíc pečují i o játra našich chlupáčů.

A pokud chcete své kastrované kočce dopřát ještě více superprémiové péče, pořiďte jí ještě nízkokalorickou pochoutku z kuřete Sterilised treat. Zajistíte jí tak ještě dentální péči a podporu imunity.

cat


Bezpečnost a zábava na prvním místě

Cestování se zvířaty má svá pravidla. Bezpečnost všech pasažérů by měla být první na seznamu. Praktickou pomůckou k zajištění klidné jízdy je bezpečnostní pás pro zvířata. Díky němu prožijete cestu bezpečnou jak pro lidské, tak pro zvířecí pasažéry. Na cesty se hodí i skladná miska, pro kočky a menší pejsky vystačíte s tou na půl litru, pro větší kousky pořiďte litrovou variantu.

Znuděný pes není to, co byste si přáli mít na dovolené. Nudě spolehlivě zabrání bavlněný uzel, který odolá i největším kousalům, nebo míček ozdobený malou tlapkou. Pro kočky se zase skvěle hodí kulička s oblíbeným peřím.

Příjemnou výhodou všech výrobků thePet+ je fakt, že jsou vyráběné v České republice. O jejich kvalitě svědčí i soutěž Volba spotřebitelů 2018, kde v kategorii Petfood pro kočky získala značka thePet+ ocenění za nejlepší novinku.