Zvyšte ziskovost svého mycího centra čisticí zónou pro řidiče

Nabídněte svým zákazníkům kompletní úklid automobilu. Stále více řidičů využívá samoobslužné mycí boxy k umytí svých vozů. Pokud jim nabídnete kompletně vybavenou samoobslužnou zónu, kde si mohou vyčistit také interiér vozu, můžete si být jisti, že si vychováte loajální zákazníky, kteří se k vám budou pravidelně vracet.

Provozovatelé mycích center a čerpacích stanic neustále zlepšují své služby zákazníkům. Jedním z řešení jsou i komplexní služby na úklid interiéru vozidla. Už to nejsou jen vysavače, které najdete na každé čerpačce. Zákazníkům můžete nabídnout klepače a pračky koberečků, čističe a tepovače, dezinfekční stroje, ofukovače prachu, nebo výdejníky různých produktů, které jim usnadní práci.

Pojďme si projít naši nabídku, která zvýší konkurenceschopnost vašeho mycího centra, nebo čerpací stanice. Protože tam, kam se řidiči vrací, tam utrácí i za další vaše služby.

V AutoMax sázíme na ověřenou kvalitu

Do mycích center a na čerpací stanice dodáváme špičkové vybavení od italské společnosti A. D. Produzione, která vyrábí sofistikované a inovativní doplňky do samoobslužných čisticích zón pro řidiče. U těchto doplňku se můžete spolehnout na funkčnost a italský design, který podtrhne koncept vaší čisticí zóny. Doplňky vám dodáme i s personalizovanými polepy ve vašich firemních barvách a s logem tak, aby zapadly do vizuální identity vašeho provozu.

Vysavače

Vysavače už jsou nedílnou součástí téměř každé čerpací stanice nebo mycího centra. V naší nabídce najdete stojany s jedním nebo dvěma vysavači.

Vysavače mají nejkvalitnějšího opláštění z nerezové oceli AISI 304 a kryt z černého plastu, nebo nerezový. Tyto materiály zajistí, že mají dlouhou životnost a jsou odolné vůči povětrnostním podmínkám a mechanickému poškození.

Vysavače mají vysoký sací výkon a řidiči tak uklidí interiér během chvilky. Elektronické mincovníky na mince nebo žetony usnadňují zákazníkům platbu za službu. Navíc můžete díky volitelné výbavě přizpůsobit stojany svému provozu a potřebám zákazníků.

Z nabídky si můžete vybrat vysavače se samočisticím filtrem, který nevyžaduje ruční čištění a usnadňuje pravidelnou údržbu stroje. Najdete zde i vysavače s klasickými filtry, kde je nutná pravidelná údržba a čištění, nicméně jde o pravidelné vyprazdňování jednou za týden. Výměna filtrů vás obvykle čeká jednou za dva až tři roky.

Zákazníci preferují dodávky vysavačů s horními nástavci pro uchycení prodloužených hadic, aby se zvýšil komfort vysávání a hadice se neválely po zemi.

Vysavače lze vybavit také sloty na věrnostní klíče/karty a platebním bezkontaktním terminálem.

Klepače a pračky koberečků

Doplňte čisticí zónu o jednoduché mřížkované klepače koberečků, kde si řidiči vyklepou nečistoty z koberečků a nabídněte jim i vyprání/umytí koberečků. Dbejte na to, abyste umístili klepače v dostatečné vzdálenosti od místa, kde se dělá finální úprava vozidel.

Pračka koberečků je jednoduchý a malý stroj, který můžete umístit kdekoliv čisticí zóně, vyčistí koberečky, zanechá jen lehce mokré a řidiči mohou rovnou odjet.

Pračky koberečků jsou vybaveny také elektronickým mincovníkem, za službu tedy platí buď mincemi, nebo žetony. I tato zařízení vám dodáme s polepy ve vašich firemních barvách.

Čističe interiéru a tepovače

Ke kompletnímu úklidu vozu patří i čištění sedaček a veškerého čalounění. Proto jsou tu tepovače, které jsou vybaveny na hloubkové čištění čalounění, v nabídce máme i tepovač s programem dezinfekce interiéru, ale i samostatný stojan, který je určený na dezinfekci interiéru, který kompletně vydezinfikuje interiér během 3,5 minut.

Tepovač nanese na povrch detergent s vodou a následně vysaje povrch, ten zůstává jen lehce vlhký.

Jako všechny produkty společnosti A. D. Produzione jsou stojany s tepovači vyrobeny z kvalitní nerezové oceli.

Pokud potřebujete ušetřit místo, můžete si vybrat i z kombinovaných strojů, které se skládají z vysavače a tepovače na hloubkové čištění.

Kompresory a hustiče pneumatik

Tak to jsou již klasičtí pomocníci na čerpacích stanicích. Stojanové hustiče pneumatik lze připojit k externímu kompresoru, nebo můžete dokoupit vestavěný kit kompresoru i s nezámrzným kitem, který zabraňuje zamrzání kondenzátoru v zimních měsících a řidiči tak mohou hustič využívat celoročně.

Všechny hustiče pneumatik jsou certifikovány Národním metrickým úřadem v souladu s evropskou směrnicí 86/217 EEC. Tlak řidiči kontrolují na vestavěném manometru.

V péči o pneumatiky může doplnit čisticí zónu také o stojany na předmytí kol.

Výdejníky a prodejní automaty

Usnadněte řidičům jejich práci při úklidu vozidla a připravte jim výdejníky na papírové ubrousky, vlhčené ubrousky na sklo, palubní desku a další produkty, které jim například mohou dávkovat parfém na provonění vozidla, nebo směs do ostřikovačů.

Své zboží nabízejte v samoobslužném prodejním automatu, ve kterém můžete nabídnout 4 produkty v počtu až 96 kusů.

Předběhněte konkurenci

Oživte podnikání a zvyšte ziskovost své čerpací stanice nebo mycího centra díky plně vybavené samoobslužné čisticí zóně pro řidiče.

Potřebujete poradit a vybavit tuto zónu těmi nejkvalitnějšími produkty? Navrhneme vám celý koncept čisticí zóny, dodáme doplňky, a to vše v barvách vaší společnosti. Buďte o krok před konkurencí a kontaktujte naše obchodní zástupce.