28 nepřátel v interiéru. Víte, jak se jednoduše zbavit žvýkaček, mastnoty nebo plísní?

Autochemie

Pouze tři produkty z řady #LABOCOSMETICA stačí na to, abyste interiér vozu zbavili většiny nežádoucích látek. Svatou trojici ve světě interiérového detailingu tvoří GLICO, DUCTILE, VERITAS. Pojďme se bez dlouhého povídání podívat na řešení jednotlivých problémů, se kterými se můžete nejčastěji setkat.

ČOKOLÁDA

Čokoláda kdekoliv v interiéru může být pěkný prevít a děti ji většinou umí efektivně rozpatlat všude kolem sebe. S použitím DUCTILE v poměru 1:5 však bude odstranění hračkou. Pro dosažení jemného a hloubkového čištění je možné vytvořit pěnu kartáčkem, která si poradí i s houževnatými „čokoskvrnami“.

KREV

Skvrny od krve byly vždy problém a existuje na ně mnoho babských rad. Pokud ale zůstaneme u detailingu, je řešením opět DUCTILE v ředění 1:5. Přidanou hodnotou takového čištění bude i svěží vůně.

KÁVA A ČAJ

Častý typ skvrn, kterých se ale můžete zbavit jako mávnutím kouzelného proutku. Zřeďte GLICO v poměru 1:5 a naneste na znečištěný povrch utěrkou nebo kartáčkem. GLICO vytáhne nečistoty na povrch a vy jej můžete setřít utěrkou nebo vysát vysavačem.

BARVY A NÁTĚRY

Nikdo nechce mít sedačky a koberce ve voze „vyzdobené“ barvami, které tam nepatří. S odstraněním nežádoucích skvrn od barev a nátěrů na textilním povrchu skvěle pomůže GLICO naředěné v poměru 1:1. Příjemný bonusem je obnovení barvy textilie a měkkosti vláken, které GLICO poskytuje také.

PASTELKY A VOSK

Před dětmi interiér vozu jen těžko ochráníte. S „výmalbou“ pastelkami nebo voskem si hravě poradí VERITAS v neředěné podobě. Naneste ho na utěrku z mikrovlákna a nečistoty jednoduše setřete.

labocosmetica


DEODORANT

Skvrny od deodorantů na čalounění vás už také nemusí dohánět k šílenství. Pokud máte po ruce GLICO, nařeďte ho v poměru 1:5 a nastříkejte na znečištěný textil. Po dvou třech minutách utřete čalounění mikrovláknovou utěrkou a vyluxujte zbytky přípravku. A máte hotovo.

MASTNÉ SKVRNY

Skvrny od tuku, oleje nebo jiné mastnoty jsou postrachem všech textilních povrchů. Při jejich úporném čištění se nám často podaří odstranit i původní barvu textilie. S DUCTILE se vám tohle stát nemůže. Mastnotu čistí dokonale v ředění 1:5, ale barvy zůstávají na svém místě.

SKVRNY OD POTU

Skvrny od potu odstraní bez problémů GLICO v ředění 1:10. stačí ho nastříkat na znečištěný povrch a dosucha vytřít utěrkou.

MAKE-UP

Dámské osazenstvo vozu má často na svědomí skvrny od make-upu na čalounění. Do interiéru vozu se ale podkladová báze ani tvářenka příliš nehodí. Odstraňte ji proto prostředkem GLICO v ředění 1:5. Nastříkejte na tkaninu, nechte dvě tři minutky působit a otřete vlhkým hadříkem.

INKOUST Z PERA NEBO PROPISKY

Na inkoust jak z plnicího pera, tak z propisky je ideálním pomocníkem VERITAS v neředěné podobě. Stačí nastříkat na utěrku a nechtěné čmáranice setřít.

VODOVÉ BARVY

Akvarel se krásně vyjímá zarámovaný doma na zdi, ale na sedačce v autě ho asi mít nechcete. Vodové barvy odstraníte přípravkem GLICO v ředění 1:5. Nastříkat na povrch, nechat působit a setřít utěrkou.

TRÁVA

Skvrny od trávy vždycky překvapí svou odolností. Použijte na ně GLICO nebo DUCTILE v ředění 1:5 a máte po zelených starostech.

BAHNO

GLICO v ředění 1:5 si poradí i s bahnem na čalounění. Stačí nastříkat neředěný prostředek, nechat dvě minuty působit a vytřít utěrkou.

OVOCE

GLICO a DUCTILE v ředění 1:5 spolehlivě odstraní i skvrny od ovocných šťáv, které umí taky hodně potrápit. Naneste přípravek na skvrny, nechte působit a vytřete. Čistota vás překvapí.

ZMRZLINA

Zmrzlinové skvrny jsou v létě nevyhnutelné. Pokud je nemáte rádi, použijte na ně GLICO v ředění 1:5 a budete bez starostí.

ŽVÝKAČKY

Žvýkačky přilepené kdekoliv přivádějí některé majitele auta k naprostému šílenství. Nikdy se nedají odstranit celé, a zbavit se maličkých zbytků žvýkaček vyžaduje nadprůměrnou dávku trpělivosti. Abyste si ušetřili nervy, použijte na žvýkačky neředěný VERITAS. Rychlost a účinnost je zaručená.

RAJČATA A OMÁČKY

Skvrny od rajčat a jiných omáček se tváří jako nesmrtelné a nezničitelné. Díky GLICO a DUCTILE už to nemusí být pravda. Použijte je v ředění 1:5 a máte po problému.

LAK NA NEHTY

Lak na nehty je krásná ozdoba. Na čalounění vozu už ji ale tolik neobdivujete, spíš se jí chcete zbavit. Pomůže vám s tím VERITAS v neředěné podobě.

SAZE, PIZZA, SKVRNY PO ZVRATCÍCH

Všechny tři látky, které na čalounění stoprocentně nechcete, mají společné řešení. Je jím GLICO a DUCTILE v ředění 1:5. K čistotě tak navíc přidáte i příjemnou vůni.

PLÍSEŇ

Negativní vliv plísně na zdraví určitě nepotřebujete vyzkoušet na vlastní kůži. Z interiéru vozu dostanete i úpornou plíseň pomocí GLICO a DUCTILE v ředění 1:5. Nastříkejte nebo potřete místo s plísní naředěným přípravkem, nechte chvíli působit a setřete. Po plísni nezbyde ani stopa.

Zápach z cigaret

DUCTILE má speciální technologii Odor Block, která dokáže neutralizovat pachy v interiéru vozu. Poradí i s téměř neodstranitelným zápachem z cigaret. V ředění 1:10 je vaší jistotou v boji proti pachu z běžných i elektronických cigaret.

labocosmetica

ČERVENÉ VÍNO

Na potíže s červeným vínem existuje spousta rad a zaručených návodů. Jestli se skvrn od odolného červeného vína chcete zbavit skutečně, a nezničit přitom barvy textilu, použijte GLICO nebo DUCTILE v ředění 1:5. A máte po starostech.

VODNÍ KÁMEN, PRACH

Oboje odstraní z tkaniny GLICO v ředění 1:5. Nastříkejte, nechte dvě tři minutky působit a vytřete. Zbytek prostředku můžete vyluxovat.

NEPŘÍJEMNÉ PACHY

Aby bylo cestování co nejpříjemnější, je dobré mít interiér vyladěný do posledního detailu. Nepříjemné pachy dojem často kazí a bývá náročné je z vozu odstranit. Vyzkoušejte GLICO v poměru 1:5 a pachy zmizí.

ÚDRŽBOVÉ ČIŠTĚNÍ

Běžné čištění čalounění, které děláte pravidelně, bez potíží zajistí GLICO v ředění 1:10. K ošetřovanému povrchu je velmi šetrný, zvýrazňuje barvy, a navíc změkčuje vlákna textilie. Nastříkejte ho na čištěný povrch, nechte pár minut působit a pak setřete utěrkou nebo vyluxujte.

GLICO, DUCTILE, VERITAS z řady #LABOCOSMETICA si dokáží poradit se všemi hlavními nepřáteli dokonalého interiéru vašeho vozu. Je téměř neuvěřitelné, že pouze tři přípravky stačí na dokonalý úklid a detailingovou péči uvnitř auta. Neutrácejte peníze za další přípravky, vyzkoušejte svatou trojici.