Excelentní řešení mytí aut DEGAMA 

Mycí linky a boxy
DEGAMA je Italským lídrem v konstrukci high-tech mycích systémů a portálů s vyváženým poměrem kvality a ceny. To vše díky neustálému hledání nových výrobních technik, pečlivému výběru základního materiálu a široké škále konstrukčních řešení.

Společnost AutoMax Group s.r.o. je výhradním dodavatelem mycích linek DEGAMA/Autoequip v České republice.

Už v šedesátých letech minulého století společnost Autoequip Lavaggi navrhovala a vyráběla mycí zařízení pro osobní vozidla, nákladní vozidla a vlaky. V roce 2020 se spojila se společností DEGAMA a tím posílila svou pozici lídra na světovém trhu s automatickými mycími linkami.

Více než 50 let se DEGAMA může pochlubit širokou přítomností na italském trhu a silnou expanzí v zahraničí s profesionalitou a předními produkty v tomto sektoru. Nabízí rychlé personalizované řešení a projekty na míru pro každý jednotlivý požadavek a potřebu. Protože žádný zákazník není totožný s jiným! Různí zákazníci, různá řešení…

Bezkontaktní portálová mycí linka FLY

Bezkontaktní portálová mycí linka FLY, bezkartáčová. Tento typ mycích portálů je vhodný pro řidiče, kteří mají obavu z mytí vozu kartáči.


Mycí program je založen na mytí vysokým tlakem vody. Konstrukce je z nerezové oceli. Použití nerezové oceli zvyšuje její hodnotu v průběhu času a zlepšuje její výkon v přítomnosti jakýchkoliv klimatických a ekologických nepříznivých podmínek.

Mycí rám se skládá ze dvou bočních a jednoho horizontálního mechanismu. Rám portálu je možné flexibilně nastavit tak, aby se dokonale přizpůsobil všem potřebám mycího centra a různým typům vozidel.

Bezkontaktní portálové myčky FLY mají exkluzivní patentovaný projekt DISCOVER, provádí mytí kol pod vysokým tlakem bez použití tradičních kartáčů. Automatické předmytí vysokým tlakem je totožné jako ruční mytí pomocí vysokotlaké pistole.
Oscilační trysky portálu mají kmitavý pohyb (nahoru-dolů), zaručují tak špičkovou kvalitu mytí! Nenáročné na údržbu!

Portálová mycí linka FLY

Portálová mycí linka FLY umožňuje mytí, voskování a sušení osobních a dodávkových automobilů, pomocí horizontálních, vertikálních a speciálních kartáčů pro mytí kol a podvozku.

Portál je možné nastavit velmi širokou a ucelenou řadou funkčních skupin a doplňků tak, abyste získali systém, který se dokáže dokonale přizpůsobit profesionálním potřebám.

Součástí jsou výkonné sušící ventilátory s rozvodem vzduchu na celou karoserii vozidla. Teleskopické mytí kol – tradiční systém čištění kol kartáči, dostupný také s integrovaným vysokým tlakem (DISCOVER). Vysoký tlak TOWER HP - 4 rotační trysky namontované na každé věži zajišťují úplné čištění spodních bočních částí vozidla.

Konstrukce portálu je z nerezové oceli. Bezpečnostní a kontrolní senzory zajistí lepší funkčnost kartáčů. Nejnovější generace kartáčů mycích linek FLY se přizpůsobují tvaru vozidla, díky tomu je umyta celá plocha automobilu, kartáče se dostanou i do obtížně dostupných míst. Vertikální kartáče se naklápí až o 20° a přizpůsobí se bočnímu profilu vozu.

Velmi efektní program NIAGARA FOAM, dávkovač aktivní pěny v určeném směru - „padá“ z rámu na auto, jako Niagarské vodopády. Doplněno LED světelnou show.

Elektrický naklápěcí systém obrysového sušení se přizpůsobuje profilu vozidla.


Spolupracujte s AutoMax

Zvažujete výstavbu ziskového mycího centra? Stavíme mycí centra, která poskytují zákazníkům širokou nabídku mycích programů, také nabízíme doplňkové příslušenství pro samoobslužné čisticí zóny, a to vše ve vašich firemních barvách.

Dodáváme špičkové technologie a jsme dodavatelem mycích linek DEGAMA/AUTOEQUIP. Spolupracujte s námi

Potřebujete poradit nebo zaslat cenovou kalkulaci?

Kontaktujte nás