Jak vyčistit sedačky v autě 

Autochemie

Znáte ten pocit, když vám na sedačky v autě vyšplíchne káva, děti na zadních sedačkách jedí zmrzlinu a vy se jen modlíte, aby jim neukápla! Nebo když vozíte svého chlupatého mazlíčka. Ve svém voze trávíme mnohdy spoustu času, takže se těmto nehodám nevyhneme. I když se všem těmto situacím vyhýbáme, do auta nepouštíme ani zvěř, ani děti, už samotné sezení se zákonitě projeví na vzhledu sedaček.

Jenže pak nás čeká čištění. Čas od času se nám vyplatí hloubkové čištění v servisu. Mnoho neduhů zvládneme i v garáži nebo na parkovišti.

Vyčistěte sedačky snadno a rychle

Na internetu najdeme mnoho „užitečných” rad. Některé jsou až úsměvné! Takové ty babiččiny rady smíchejte ocet a přípravek na nádobí a pusťte se do čištění. Proč to ale dělat složitě, když to jde jednoduše?

Když se pouštíme do úklidu interiéru vozu, vysavač je to první, co použijeme. Nejprve tedy sedačky, koberce a podlahy důkladně vyluxujte. Nemá cenu čistit sedačky, když nevysajeme i podlahy, kde je nejvíc prachu. Nezapomeňte na všechny záhyby a prohlubně, dejte si opravdu záležet a použijte úzký nástavec vysavače.

S Coyotem snadno a rychle

A pak se vrhneme na čištění! Pěnový čistič čalounění Coyote je ideálním pomocníkem. Dokonale vyčistí všechny čalouněné povrchy v autě. Sedačky, koberečky podlážky i čalounění na dveřích. Stačí protřepat a nastříkat nechat chvíli působit. Poté setřete suchým a čistým hadříkem. Sedačky a čalounění jsou čisté a interiér příjemně voní po vanilce.

Jste příznivci víceúčelových přípravků 2v1? Pak právě pro vás tu je Coyote Antibakteriální čistič čalounění a plastů. Tento produkt můžete použít jak na čalounění, tak na plasty v interiéru. Má dezinfekční a antibakteriální účinky a obsahuje látku didecyl(dimethyl)amonium-chlorid, která je účinným antiseptikem a dezinfekční látkou. Dokonale vyčistí čalouněné a plastové povrchy, neutralizuje pachy a provoní interiér po citrusech.

Coyotí klasikou je Cockpit spray. Čistí, ošetří a leští plastové, gumové, ale i kožené a koženkové části interiéru. Dlouhodobým a pravidelným používáním navíc prodloužíte životnost povrchů. Jsou pak odolnější proti působení teploty, kyslíku, ozonu a UV záření a navíc chrání před lámavostí. Na výběr máte hned z několika příjemných vůní – jablko, citron, pomeranč, vanilka, lesní plody a vodní meloun.

Aplikace je opět jednoduchá, tak jak je u Coyote přípravků standardem. Nastříkáte na povrch a setřete utěrkou z mikrovlákna. Přípravek má navíc antistatické účinky. Jen si dejte pozor a nepoužívejte na volant, okna, řadící páku, pedály, ruční brzdu, protože přípravek může vytvořit kluzký film.

Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše? S Coyotem je to easy! Vyčistěte sedačky a čalounění snadno a rychle. Další tipy jak vyčistit interiér vozu a přípravky autokosmetiky najdete v našem e-shopu.