Jaký arzenál se skrývá za úspěšnou úklidovou firmou?

Úklidová technika

Úklidové firmy mají za úkol udržovat čistotu a pořádek v různých prostředích, ať už se jedná o domácnosti, průmyslové komplexy, supermarkety, kancelářské komplexy, zdravotnická zařízení, školy, nebo různé haly. 

Pro úspěšné pokrytí takového širokého spektra úklidových potřeb je důležité mít k dispozici správné úklidové stroje. Klíčové jsou stroje pro efektivní úklid v různých prostředích.

Pojďme se podívat na to, jak jsme poskládali arzenál úklidových strojů v úklidové firmě A-Royal Service, která s AutoMax Group spolupracuje již mnoho let.

Kde všude úklidová firma pracuje

A-Royal Service se specializuje na komplexní úklidové služby na míru. Společnost nabízí širokou škálu úklidů:

  • pravidelné i jednorázové úklidy kanceláří a kancelářských komplexů,
  • průmyslové úklidy v různých provozech,
  • výškové čištění budov,
  • specializované čištění lakoven,
  • údržbu venkovních ploch a zeleně,
  • čištění ozónem.

„Naším cílem je vytvářet příjemné pracovní prostředí pro všechny. Zajišťujeme úklid administrativních budov, průmyslových hal, skladů, výrobních prostorů, jako jsou lakovny, potravinářské prostory, dílny a další. Zajišťujeme veškeré úklidové služby na přání zákazníka,” říká Roman Angelov, provozní ředitel společnosti A-Royal Service.

Arzenál úklidových strojů

Aby v A-Royal Service bez problému uspokojili své zákazníky, potřebují především spolehlivou úklidovou techniku – podlahové mycí stroje, průmyslové vysavače, zametací stroje, čističe interiérů a tepovače, parní a vysokotlaké čističe.

Podlahové mycí stroje

Podlahové mycí stroje jsou nezbytné pro důkladné čištění a údržbu podlahových povrchů. Efektivně čistí, odsávají a vysouší podlahu v jednom kroku.

Výběr velikosti a typu podlahového mycího stroje závisí na mnoha faktorech:

  • Jaká je velikost čištěné plochy, členitost a přístupnost místa?
  • Jaký je materiál podlahy?
  • Jaký je druh znečištění?
  • Jaká je periodicita úklidu?

Podlahové stroje jsou vybaveny dvěma nádržemi, první obsahuje vodu s čisticím prostředkem, kterou vypouští skrz kartáče na podlahu. Kartáče tlakem povrch vydrhnou a sací systém vysaje špinavou vodu do druhé, sběrné nádrže. Stírací lišta povrch setře téměř do sucha.

Podlahové mycí stroje jsou určené pro vodící nebo sedící obsluhu. Ty se sedící obsluhou využívá úklidová firma pro úklid velkých ploch, především v průmyslových prostorech a velkých skladových halách.

Úklidové firmě A-Royal Service dodáváme podlahové mycí stroje společnosti IPC Gansow. Ředitel Roman Angelov k tomu dodává: „Důvodem pořízení produktové řady podlahových mycích strojů IPC Gansow bylo od počátku korektní jednání společnosti AutoMax Group, schopnost nabídnout špičkové stroje v požadovaném množství a termínech. V tomhle ohledu se naše očekávání jednoznačně splnilo.”

Zametací stroje

Zametací stroje využívá úklidová firma k úklidu interiérů, ale také k údržbě venkovních ploch, které svým zákazníkům nabízí. Mimořádně výkonné a multifunkční zametáky disponují kvalitními filtry s funkcí automatického nebo ručního oklepu. Podobně jako podlahové mycí stroje jsou určené pro vodící nebo sedící obsluhu, která může uklízet jak vnitřní, tak venkovní prostory.

Při výběru zametacích strojů pro A-Royal Service vždy dbáme na to:

  • Kde firma zametací stroje nejčastěji používá?
  • Jaké povrchy obvykle zametá?
  • Jaký je většinou druh nečistot?

Zametací stroje mají široké spektrum použití, rychle a efektivně odstraňují nečistoty, jako jsou prach, písek, listí, štěrk nebo různě velké odpadky. Jsou nedílnou součástí portfolia úklidové firmy.

Průmyslové a profesionální vysavače

Profesionální a průmyslové vysavače s vysokým výkonem jsou základní výbavou každé úklidové firmy.

Pro průmyslové komplexy, supermarkety a haly má úklidovka k dispozici průmyslové vysavače, které jsou schopné zvládnout velké plochy a odstraňují jemný prach, hrubé nečistoty, špony, ale také tekutiny. Tyto vysavače využívá firma pro průmyslové úklidy a úklidy lakoven.

Profesionální vysavače zase v A-Royal Service používají při úklidu velkých kancelářských komplexů.

Profesionální a průmyslové vysavače se vyznačují velkou filtrační plochou, vysokým sacím výkonem a řada z nich je určena jak na suché, tak na mokré vysávání.

vysavače


Vysokotlaké čističe

Neocenitelným pomocníkem při čištění venkovních prostor, jako jsou fasády budov, parkoviště a chodníky jsou vysokotlaké čističe.

Díky vysokému tlaku vody vyčistí i zašlou špínu, a to bez použití detergentu. Společnost A-Royal Service je používá při výškovém čištění budov a úklidu exteriérů, například čištění bazénů, venkovních ploch před firmami atd.

Zašlé špíny se můžete zbavit právě díky wapkám. V našem portfoliu najdete jak ty studenovodní, tak ty horkovodní, které skvěle čistí mastné povrchy například v potravinářských provozech.

Sestavte si svůj úklidový arzenál

Je důležité si uvědomit, že úklidová firma by měla mít kvalitní stroje, které jsou spolehlivé, efektivní a snadno ovladatelné. Důkladný výběr správných úklidových strojů závisí na specifických potřebách a charakteristikách prostředí, ve kterých firma pracuje.

Víceúčelové stroje, které kombinují různé úklidové funkce, jsou výhodou, protože umožňují úklidovým firmám pracovat flexibilně a efektivněji.

Kvalitní úklidové stroje nejen zajišťují vysokou úroveň čistoty a hygieny, ale také šetří čas a zdroje úklidové firmy. Investice do moderních a profesionálních strojů se tak rychle vyplatí, protože umožňují nabízet vysokou kvalitu služeb a efektivně konkurovat na trhu.

„AutoMax Group disponuje uceleným portfoliem úklidové techniky, ať už se bavíme o vysokotlakých strojích Lavor, vysavačích Coynco a Soteco, nebo extraktorech Santoemma,” dodává ředitel úklidové firmy A-Royal Service.

Chcete pomoci s výběrem úklidové techniky? Neváhejte kontaktovat divizi úklidové techniky AutoMax. Sestavíme vám stroje na míru vašeho úklidu.

Nevíte si rady s výběrem úklidové techniky?

Kontaktujte nás