Jak na profesionální úklid malých prodejen a gastropodniků

Úklidová technika

Pro malé obchody je čistota půl úspěchu. V luxusním butiku si návštěvník všimne i toho nejmenšího smítka, které dovede pokazit celkový dojem. Ve večerce neustále proudí lidé sem a tam. Perfektní čistota je v takovém obchůdku důležitá pro budování důvěry i pro vyvolání chuti k nákupu. Jenže jak udržovat malý prostor, ve kterém se neustále pohybují lidé, v dokonalé čistotě? S pomocí moderních úklidových pomocníků to jde samo!

Jak udržet prodejnu plnou lidí v čistotě po celý den?

Najít v rušné prodejně během dne prostor k úklidu je náročná výzva. Kombinace neustále proudících zákazníků a mokrých podlah, to je akorát tak námět na problém. Kdo by ale na druhou stranu chtěl chodit do prodejny, ve které se málem přilepí k podlaze a musí se vyhýbat kalužím a bahnivým hromadám nepořádku?

Pokud podobný problém řešíte, nejlepší je zahodit koště s hadrem do koše. Místo mopu a koštěte sáhněte raději po profesionální úklidové technice, se kterou budete mít čisto (i sucho) během okamžiku.

Největší výhody profesionálních mycích strojů pro malé prodejny a kanceláře

  • Jednoduché, rychlé a intuitivní použití.
  • Rychlé odstranění nečistot, které nezanechává mokrou podlahu.
  • Vysoká úroveň čistoty s minimální námahou.
  • Odstranění nečistot, dezinfekce a vysušení povrchu jediným přístrojem.
  • Skvělý poměr ceny a výkonu. Přestože mycí stroje pro profesionální úklid nejsou „za hubičku,” investice do nich se rozhodně vyplatí.

Podle čeho vybrat ideální mycí stroj, který vám efektivně pomůže s úklidem cukrárny, večerky i luxusního butiku?

Mycí stroje pro dokonalou čistotu podlah

Podlahy jsou nejošemetnějším místem malých prodejen. Čistých podlah si nikdo nevšimne, znečištěné naopak mohou klidně odradit od nákupu. Dvojnásobně to platí v cukrárnách nebo restauracích, kde je skvělým pomocníkem pro odstranění hrubých nečistot zametací stroj BSW 375E s oscilačním kartáčem pro všechny typy tvrdých podlah.

Zametací stroj perfektně odstraňuje veškeré větší nečistoty včetně štěrku, listů nebo prachu.

Největší výhodou BSW 375ET v malých provozovnách je jeho snadné ovládání a jednoduchá manévrovatelnost. V kombinaci s tím, že se jedná o velmi tichý stroj, je ideální na úklid všech prostor, kterými pravidelně prochází velké množství lidí.

Další výhodou jsou lithiové baterie s výdrží až 90 minut. Při čištění podlah se tak zákazníkům a návštěvníkům nebudete motat pod nohami s kabelem.

Pro důkladné vyčištění všech povrchů včetně jejich dezinfekce a odstranění veškerých nečistot včetně bakterií je do menších provozoven ideální parní čistič GV Egon Vac, se kterým uklidíte veškeré povrchy včetně koberců. Kromě čištění párou ho můžete použít také pro suché i mokré vysávání nečistot včetně tekutin.

Vysoká teplota páry odstraňuje mastnotu i další odolné nečistoty. GV Egon Vac je ideálním do podniků, které potřebují čistit podlahy i čalounění a nechtějí mít plný sklad uklízecích strojů.

lavor

Jak dosáhnout dokonalé čistoty koberců a čalounění v buticích a dalších prodejnách s nádechem luxusu

Luxusní prodejna vyžaduje luxusní čistotu. Zašlapané koberce a zašlé čalouněné gauče nikoho k nákupu krásné kabelky nebo designového kousku nábytku zcela jistě nenalákají.

Pokud potřebujete aby vaše čalounění zase vypadalo jako nové, nejlepší je sáhnout po tepovači. Do menších provozoven je ideální skladný a praktický extraktor Jupiter. Nebo si přečtěte článek, jak vybrat tepovač koberců a čalounění přesně podle potřeb vašeho byznysu.

První dojem je nejdůležitější – nezapomeňte ani na čisté exteriéry

Dojem na potenciálním zákazníkovi zanechá i prostor před prodejnou. Opět to platí stejně tak pro butik s luxusní módou jako pro obyčejnou večerku na sídlišti. A pokud provozujete restauraci nebo cukrárnu, čistá zahrádka by měla být samozřejmostí.

S úklidem venkovního prostoru vám nejlépe pomohou vysokotlaké čističe, které si poradí s odolnou špínou i dlouhodobými nánosy mastnoty, prachu a dalších nečistot, které se ve venkovních prostorách často hromadí.

Do menších prostor je ideální například lehoučký Cross 140, se kterým je radost pracovat i na tom nejmenším místě, a přitom si poradí i s velmi odolnou špínou. Velmi praktický je také vysokotlaký čistič One Plus 130.

Ať už si pro úklid své provozovny zvolíte jakékoliv stroje, nejdůležitější je udržovat čistotu průběžně. Profesionální úklidová technika úklid nejen zefektivní, ale hlavně už ho nebudete mít nutkání odkládat, protože se z něj stane mnohem příjemnější činnost. 

Nevíte si rady s výběrem úklidové techniky?

Kontaktujte nás