Jak vybrat ideálního dodavatele automyčky?

Mycí linky a boxy

Možná máte podnikatelský plán a chcete postavit automyčku nebo samoobslužné mycí centru. Automobilů na našich silnicích přibývá a investice do automyčky nebo samoobslužného mycího centra se tak zdá dobrým investičním záměrem.

Jak se ale vyznat ve všech nabídkách dodavatelů? Hledejte vždy dodavatele, který má za sebou již úspěšné projekty.

Jsem AutoMax Group a na poli výstavby a dodávky technologií mycích center pohybuje již přes 30 let. Každoročně realizujeme desítky instalací.

Rozhodující je cena

Pro mnoho podnikatelů je rozhodující cena automyčky nebo samoobslužného mycího centra. Vstupní náklady se mohou zdát vysoké, nicméně v horizontu let se vyplatí investovat do kvalitních technologií, které v průběhu času nejsou poruchové. Levné a nekvalitní technologie se vám mohou velmi prodražit.

Návratnost investice do mycího centra je dle našich letitých zkušeností 3-5 let. Záleží na správném výběru pozemku a nabízených službách. Samozřejmě, že mycí centrum postavené na vytíženém místě, kde se pohybuje mnoho řidičů, bude ziskové a vaše investice se vrátí v kratší době.

Nabídněte zákazníkům, co jinde nemají

Také nabídka služeb, kdy nabídnete zákazníkům kromě standardního mytí vozů i doplňkové služby, ovlivňuje ziskovost mycího centra.

Řidičům můžete nabídnout kromě běžných mycích programů také nestandardní programy jako je aktivní pěna, oplach osmotickou vodou a další.

Připravte řidičům kompletní nabídku a vystavte i samoobslužné mycí zóny, kde si zákazníci mohou vyčistit interiér vozidla.

AutoMax nabízí širokou škálu doplňkových strojů právě pro tyto zóny - výkonné vysavače, kompresory, pračky koberečků, tepovací stroje, výdejníky chemických produktů (leštěnka palubní desky, leštěnka skla, černidlo na pneumatiky), výdejníky ubrousků, výdejníky tekutiny do ostřikovačů a další.

Podpora dodavatele během výstavby

Klíčovým momentem při výběru dodavatele automyčky je také podpora dodavatele během celého procesu výstavby. Vždy, když vybíráte dodavatele automyček, zjistěte si, jaké služby vám nabízí.

Divize mycích center AutoMax vám zajistí projekt výstavby mycího centra od návrhu až po kolaudaci, včetně dodání mycích technologií a nastavení kvalitní čisticí chemie.

Naši obchodníci vám pomohou nejen s výběrem vhodného pozemku, ale jsou vašimi partnery během celého projektu.

Připravíme vizualizaci mycího centra, dodáme podklady k projektové dokumentaci, nebo vám ji zpracujeme. Také během stavebního řízení s vámi plně spolupracujeme. Zajistíme veškeré stavební práce a doporučíme vám špičkové mycí technologie.

Jsme dodavateli samoobslužných mycích boxů společnosti MIX, italského lídra hi-tech mycích systémů a portálů. A také výhradním dodavatelem mycích linek DEGAMA/AUTOEQUIP, kteří vyrábí portálové, tunelové, ale i speciální mycí linky pro osobní i užitkové vozy.

A protože je AutoMax také oficiálním dovozcem profesionální mycí chemie MA-FRA, tak vám naši technici nastaví optimální spotřebu čisticí chemie v mycím centru. Samozřejmostí je záruční i pozáruční servis.

Ať vás zákazníci vidí

Neméně důležité je být vidět. Personifikovat a lišit se od ostatních. Zastřešení hal a konstrukce příček vám navrhneme a dodáme ve vašich firemních barvách, tak aby bylo vaše mycí centrum vidět a přilákalo řidiče. Všechny prvky samoobslužné čisticí zóny opatříme polepy v barvách vašeho brandu, včetně loga.

Chcete postavit ziskové mycí centrum? Ať už se jedná o automyčku nebo samoobslužné mycí centrum, jsme vašimi partnery při výstavbě ziskového projektu. Stavíme zisková mycí centra!

Potřebujete poradit nebo zaslat cenovou kalkulaci?

Kontaktujte nás