Špičkové technologie promění vaše mycí centrum na ziskové

Mycí linky a boxy

Rozhodli jste se pro výstavbu ziskového mycího centra? Gratulujeme! Není to rozhodnutí ze dne na den a je nutné se si ujistit, zda chcete stavět portálovou automyčku, tunelovou mycítunelovou mycí nebo samoobslužné mycí boxy. Každý typ má své výhody.

Výhody různých typů automyček

Shrňme si nejdůležitější výhody těchto typů mycích center jak pro řidiče, tak pro provozovatele.

Portálové automyčky

Portálové mycí linky jsou pro řidiče velmi jednoduché na obsluhu. Snadno a rychle navolí mycí program, najedou se svým vozem pod portál a nechají si auto umýt, navoskovat a vysušit.

Portálové automyčky nabízí širokou škálu mycích programů – předmytí, mytí podvozku, šamponování, aplikaci aktivní pěny, voskování, závěrečný oplach a sušení. To umožňuje zákazníkům vybrat si program, který nejlépe vyhovuje jejich potřebám. Dobře vyškolená obsluha portálové automyčky dokáže řidičům poradit a zvýšit ziskovost myčky nabídkou vhodných mycích programů.

Portálové automyčky se vyznačují nejvyšší kvalitou mytí ze všech typů automyček, za předpokladu pravidelné údržby. Automobil stráví v myčce kolem 10 minut, obslužnost portálu jsou tedy 4-5 vozů za hodinu.


portal


Z našich dlouholetých zkušeností vyplývá, že díky kvalitě mytí si portálové automyčky vytváří stabilní kmen svých zákazníků, kteří se pravidelně vrací.Kartáčové portálové mycí linky jsou cenově srovnatelné se samoobslužnou bezkontaktní myčkou se dvěma boxy.

Tunelové mycí linky

tunel



Tunelové mycí linky jsou schopny umýt velké množství vozidel v krátkém čase, což znamená, že jsou ještě efektivnější a produktivnější než ty portálové. Během jedné hodiny dokáží odbavit klidně i 60 vozidel.

Řidiči pouze navolí mycí program, najedou na pás, zabrzdí své auto, a to projede celým mycí procesem. Tunelové automyčky nabízí stejnou škálu mycích programů, ale jsou produktivnější.

Takové automyčky jsou velmi efektivní, protože mohou umýt velké množství vozidel za poměrně krátkou dobu. To umožňuje provozovatelům myček rychle obsloužit zákazníky, což zvyšuje výkon a zisk mycího centra.

Vstupní náklady na výstavbu tunelové mycí linky jsou sice vyšší než u té portálové, nicméně s velkou výtěžností se investice brzy vrátí.


Samoobslužné mycí boxy

Poslední léta se zvyšuje obliba samoobslužných mycích boxů, které zákazníků nabízí velkou flexibilitu. Bývají totiž otevřeny nonstop. Zákazníci mají větší kontrolu nad procesem mytí a mohou si sami vybrat, jak dlouho a co budou na svém voze čistit. Zákazník si může přizpůsobit mytí svým potřebám.

Výstavba samoobslužných mycích boxů je časově i finančně nejméně náročná. Snadná výstavba a instalace technologií se dá zvládnout během dvou měsíců, pokud máte vyřízený projekt a stavební povolení.

Nižší náklady máte také na pracovní sílu. Obsluha nemusí být na místě 24 hodin denně, stačí pravidelná dvouhodinová údržba během dne. Nicméně u nových mycích center doporučujeme alespoň ze začátku častější přítomnost personálu tak, aby naučil zákazníky technologie obsluhovat.

Vsaďte s námi na kvalitu technologií

Vybavíme vaše mycí centrum veškerými mycími technologiemi, včetně komplexního řešení čištění odpadních vod.

Instalujeme:

  • ČOV a recyklační systémy vody – tyto systémy umožňují recyklaci vody použité při mytí vozidel, což snižuje množství odpadních vod a šetří zdroje. A to buď chemickou nebo biologickou cestou. Stavíme ČOV, které mají malý kompaktní rozměr, jednoduchou obsluhu a řídící systém automatizace čištění.
  • Bezkontaktní mycí linky – používají technologie, jako jsou laserové senzory a ultrazvukové detektory, aby určily kontury vozidla a umožnily jeho bezkontaktní mytí.
  • Kartáčové portály a tunelové mycí linky, mycí technologie v samoobslužných mycích boxech a stroje do zóny pro čištění interiéru vozidel.

Do mycích center instalujeme to nejlepší! Inovativní mycí linky od společnosti DEGAMA/AUTOEQUIP. Jejich technologie patří mezi špičku na trhu v oblasti mycích linek pro osobní a nákladní automobily, a to už více než 50 let.

Plně přizpůsobitelné mycí systémy splňují potřeby zákazníků, a navíc upoutají jejich pozornost italským designem. Společnost vede vlastní vývoj konstrukčních řešení mycích linek a drží v této oblasti desítky patentů. Mycí systémy Autoequip vyznačují vysokou kvalitou a úrovní technologií, díky inovativním funkcím, především dokonalou kvalitou mytí.

V oblasti vysavačů a doplňků pro mycí centra sázíme na společnost A.D. Produzione. Jejich sofistikovaná řešení a nejmodernější technologie povýší samoobslužnou čisticí zónu vašeho mycího centra.

Právě místo, kde si mohou řidiči vyčistit také interiér vozidla zvyšuje ziskovost vašeho mycího centra. Pokud vybavíte samoobslužnou čisticí zónu vysavači, pračkami koberců, různými výdejníky produktů, tepovači a dalšími stroji k úklidu interiéru, řidiči se k vám budou vracet.

Stroje italské společnosti A.D. Produzione se vyznačují nejen inovativními technologiemi, ale také propracovaným designem. Všechny stroje vyrobeny z nerezové oceli AISI 304, společnost využívá sofistikované technologie, jako jsou 3D návrhy a řezání laserem tak, aby zajistili funkčnost, spolehlivost a moderní vzhled. Stroje navíc vybavíme polepem s vaším logem a ve firemních barvách.

Zvažujete výstavbu mycího centra? Pročtěte si informace pro investory a napište si o nezávaznou nabídku na míru vašim potřebám.

Jsme AutoMax Group stavíme a servisujeme mycí boxy a linky, vybavíme vaše mycí centrum příslušenstvím. 

Potřebujete poradit nebo zaslat cenovou kalkulaci?

Kontaktujte nás