Stavíme s vámi zisková mycí centra

Mycí linky a boxy

Je vaším podnikatelským snem mycí centrum, kam se budou řidiči rádi vracet? Chcete začít s výdělečným byznysem?

Jsme Automax Group a stavíme zisková mycí centra – samoobslužné mycí boxy, tunelové a portálové mycí linky pro osobní i nákladní vozidla. Při výstavbě mycího centra jsem vašimi partnery už před zahájením výstavby.

Se stavbou mycích center je spojeno mnoho úkonů, které musíte zvážit ještě před tím, než se pustíte do podnikání v tomto oboru.

Důležité jsou nejen parametry pozemku, ale také odpovídající místo. Ideálním místem je to, kde velká koncentrace řidičů. Nabízí se čerpací stanice, obchodní centra, sídliště nebo pozemky u vytížených silnic.

Jsme vašimi partnery od projektu po výstavbu

Postavíme s vámi moderní mycí centrum s inovativními mycími technologiemi, tak aby vám generovalo zisk.

Podpora AutoMax před zahájením výstavby mycího centra

Na začátku naší spolupráce s vámi zkonzultujeme umístění a provedení mycího centra. Doporučíme nejefektivnější technologie podle toho, zda se rozhodnete pro výstavbu samoobslužných mycích boxů, portálové kartáčové nebo bezkontaktní mycí linky, nebo tunelové mycí linky. Spočítáme ekonomickou návratnost vzhledem k lokaci.

Naplánujeme stavbu, můžeme ji rozfázovat. Připravíme vám vizualizaci, abyste měli představu o umístění mycího centra na vašem pozemku.

Projekt a projektová dokumentace

Je na vás, zda si vyberete svého projektanta nebo projekční činnost necháte na AutoMaxu. V obou případech budou naši prodejci celý proces koordinovat, tak abyste získali stavební povolení. Dodáme vám všechny podklady, které potřebujete pro komunikaci s úřady.

Můžete si u nás zadat také kompletní servis, kdy zpracujeme studie proveditelnosti před zahájením řízení o vydání územního rozhodnutí nebo stavebního povolení, kompletní vyřízení UR a SP až po nabytí právní moci. Vytvoříme prováděcí dokumentaci pro stanovení rozpočtu a výstavbu.

Během celého procesu se můžete spolehnout na podporu našich pracovníků při komunikaci se státní správou, na jednáních se zástupci dotčených orgánů a správců sítí. Délka stavebního řízení závisí na příslušném stavebního úřadu.

Po získání veškerých úředních povolení začínáme s přípravnými stavebními pracemi, můžeme vám zajistit i celou výstavbu mycího centra na klíč.

Po dokončení stavby mycího centra, včetně technických místností, čistírny odpadních vod, zapojíme mycí technologie, nastavíme optimální spotřebu čisticí chemie MA-FRA.

Váš podnikatelský projekt dovedeme až ke kolaudaci! Pojďte stavět ziskové mycí centrum s AutoMax. Na naši součinnost během celého procesu se můžete spolehnout.

Potřebujete poradit nebo zaslat cenovou kalkulaci?

Kontaktujte nás